Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
„Јас Ндрецај Хамди, командант Пантер од 112 бригада, откако вчера видов што му се случи на албанскиот народ, барам лидерот на ДУИ, Али Ахмети, итно да се повлече од Владата на Груевски. Јас ќе го заштитам албанското население во Македонија и ќе организирам герилска војна слична на онаа од 2001 година. Примирјето од 2001 година веќе не е важечко. Ако државата Македонија продолжи вака нечовечки да се однесува кон Албанците, албанското население само ќе се брани на териториите на Илирида со воена сила слична на онаа од 2001 година"

Племе си е племе бе, сите да испоумрат до еден.

„Јас Ндрецај Хамди, командант Пантер од 112 бригада, откако вчера видов што му се случи на албанскиот народ, барам лидерот на ДУИ, Али Ахмети, итно да се повлече од Владата на Груевски. Јас ќе го заштитам албанското население во Македонија и ќе организирам герилска војна слична на онаа од 2001 година. Примирјето од 2001 година веќе не е важечко. Ако државата Македонија продолжи вака нечовечки да се однесува кон Албанците, албанското население само ќе се брани на териториите на Илирида со воена сила слична на онаа од 2001 година"

Ова само во корист наша оди.Нека протестираат секој ден и нека ги газат секој ден.Нека се свртат едни против други а ние ке ги докрајчиме.

protest3v4b7kfhy8x.png

Изродов сигурно од другар свој со камен е удрен... Убо сликче, онака посабајлешно. :love:
Монтиран случај. Гледај како пред него има гајба патлиџани. Му ја забиле главата во патлиџани, не е тоа крв.

Kolku bi bilo ubavo da go ukokaag Ahmeti, pa ajt edna uck neka si napravat. U kombinacija so odzite koi delat vahabizam siguren sum deka amerika ke im izleze u presret... so dronovi kako gi strelaat u distanca.

Монтиран случај. Гледај како пред него има гајба патлиџани. Му ја забиле главата во патлиџани, не е тоа крв.
Може му се јадело, бе што.[DOUBLEPOST=1404561231][/DOUBLEPOST]
Kolku bi bilo ubavo da go ukokaag Ahmeti, pa ajt edna uck neka si napravat. U kombinacija so odzite koi delat vahabizam siguren sum deka amerika ke im izleze u presret... so dronovi kako gi strelaat u distanca.
Ах тие дронови колку добро направија во Пакистан,душава ми се стоплува кога ќе помислам на нив.Технологија добро искористена.

А да го извести некој дека америте си имаат побитна работа во Сирија, Украина, Ирак и дека нивното завршило пред 15 год? Не за друго, дечково нема подрум.

да бе така со патлиџаниве и после кечапот од витаминка ке поскапува за 5 денари
еее

Може му се јадело, бе што.[DOUBLEPOST=1404561231][/DOUBLEPOST]
Ах тие дронови колку добро направија во Пакистан,душава ми се стоплува кога ќе помислам на нив.Технологија добро искористена.

Ne e loso da naracame edno 50 takvi. Onaka, u Cair, Aracinovo nek si patroliraat.

Ne e loso da naracame edno 50 takvi. Onaka, u Cair, Aracinovo nek si patroliraat.
Одма се пријавувам за да пилотирам со нив.Колку добро,ем можеш шиптарското ѓубре да го дигнеш во воздух,ем можеш да ја приближиш камерата на дронот и да гледаш од блиску како летаат раце,ноце.
Исто така имаш и опција и да ја успориш снимката,за подобро уживање во глетката.Епски малку да биде.Само уште 3д треба да стават на нив.[DOUBLEPOST=1404561701][/DOUBLEPOST]Луѓе знаете ли зошто на шипптарска свадба има многу слатки.
Некои викаат,за да ги тргало мувите од фацата на невестата.

Ако снема вода 2 саати, а тебе пролив те кине со што ќе миеш со боза?
Може ке го полиже лажниот пророк мохамед од позади бидејки во куранот пишува дека го цицал јазикот на внук му.Малку ќе го полиже и после и од хемороиди нема да страда.

После ќе биде главен фраер у шипптарско маало бе тамо.

Ако снема вода 2 саати, а тебе пролив те кине со што ќе миеш со боза?
ke dojdam u forum i ke ti gi seram mislenjata....[DOUBLEPOST=1404562132][/DOUBLEPOST]
Може ке го полиже лажниот пророк мохамед од позади бидејки во куранот пишува дека го цицал јазикот на внук му.Малку ќе го полиже и после и од хемороиди нема да страда.
i negovite...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom