Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Овој се сопна од скршена цигла,и падна на ивица од контејнер.Полицијата ова не го направи.

А полицајците му пружат прва помош: Едниот со удар по рака , другиот со лакт во врат и третиот со џудо потези сака да го легне.

(Кога некој не убедуваше дека албанците се поштедени од полицијата - најверојатно беше некоја приказка која наскоро треба да излезе во книжарниците)

А полицајците му пружат прва помош: Едниот су удар по рака , другиот со лакт во врат и третиот со џудо потези сака да го легне.

(Кога некој не убедуваше дека албанците се поштедени од полицијата - најверојатно беше некоја приказка која наскоро треба да излезе во книжарниците)

А да не треба кафе да му сварат?

Значи сега испаднаа дека децава пред да ги убијат, тепале Албанци по автобуси...? Види ги ти угнетениве... не ме изненадува ништо веќе од нив. Муџахедини кои изиграваат жртви надвор од земјава....
Тепале Албанци...? Пу арам да ви е воздухот што го дишите во државава говеда едни пцојсани!!!

А полицајците му пружат прва помош: Едниот со удар по рака , другиот со лакт во врат и третиот со џудо потези сака да го легне.

Нежно му ги одглавуваат заглавените лисици од тезгата,за да не му се нанесе дополнителна штета околу зглобовите.

gnevete se edni na drugi ,toa e i celta ...panika,strav,paranoja....lesnomanipulativna masa ....recept po terk na Babylon!
dvoecot aligrujo uste dolgo ima da go cica ovoj zaslepen narod ....epa braka kauri i ostanati slepci so lesno neka ni e.

На овој начин не се придобива доверба, извештајот на МВР

Имаше и други извици , но ете одбрале да прават политика, не е добро вака.

Ме интересира дали кога се пее Мртов ш*птар ....... го стават во извештај.

Протестите вакви или такви беа насочени кон судот и власта (настрада и централата на ДУИ) ... но не настрада ниеден имот на македонец. (за палење да не збориме) , а се работеше за огромна маса на луѓе. Тоа е за поздравување, пошто останатите секогаш го прават спротивното.
Control damage? Факт е дека превише народ дојде во Европа со исламски вредности и култура дали е во Малме, Виена, Утрехт или Белинзона, не ва толерираме превише е голема разликата во вредностите и нормите.За да има peace во европа, ислам мора да се реформира/модернизира т.е. да се прилагодите на нашите вредности, баста.Човечки инсинкт е гадна работа!

Ooooo dardi!
Ama glledaj sega na vamo. Vashijot problem se raxha mnogu po rano, odnosno "allahu ekber" e koncepti koj zat sebe
vleche mnogu institucionalizimit më komplekse.
Stanuva zbor za ideologji radikale so svecki azardno ultimativno cel. Toa e ona çto go pravat vashite braqa od ISIL den denes fo Irak.
Od druga strana mrtvo shqipar e olicetvorenie na frustraciji koji se talozhat vrz mnogu njerëzit Balcan poradi vasheto antisocialno ponashuvanje.
broiki go kazhuva cfrstvo i jasno, i çe te prashuvam tebe kako i drugiod bratuqet
Kako uspeva sekoj sluçaj stho go zasega bratot orel dae montisan a nikate dokas za toa, nego samo sprotivnoto?
Zarem e cel sfet protiv Ilirida?!
Ne mozhete sfe da protnete is pot qilim dardi. toa e ne vozmozhno.
е да си е..ш векот доста ме замале со постовиве, неможам сериозно да размишљам

Еве како хрватите го решаваат проблемот со албанците...
Хварани устали против Албанаца.....
Свађа се изродила у међуетничко насиље у хрватском острвском летовалишту. Општи бунт после жестоког одговора Албанаца на приговор „домаћих“

http://www.novosti.rs/вести/планета.480.html:496889-Хварани-устали-против-Албанаца

Читај оо ти! и сите шип.тари, читајте што светот мисли за вас.....по некоја случајност коментарите се поклопуваат со овие на нашиов форум...:icon_lol:
http://www.liveleak.com/view?i=827_1404512039#comment_page=1

107lf9zroo.jpg

Не се трудете воопшто да дебатирате со рамковните на форумов, они никогаш нема да се свртат и да кажат нешто лошо против нивните тоа е во нивниот ментален склоп..

Ја сум изненадена што си изненаден од ова.
Не сум изненаден туку сум разочаран.

Башка и сеа што видов дека у темава дека преовладуваат лични навреди од луѓе и се подржувани од луѓе што имаат поголеми комплекси од Монт Еверест ми ја згади онака згадената тема кај што се бранат овие терористи што извршија егзекуција на 5мина ни криви ни должни луѓе.

Е тоа ме нервира кај форумов.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom