Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Со тебе сум, и мене ми се свиѓаше. Два пати го гледав :D
R6EpXc2.gif

Coach-Mick-Mcarthy-Look-at-Camera-Smile.gif

Ова објаснува некои работи

Со други зборови: исто срање во различно пакување. :D[DOUBLEPOST=1404595244][/DOUBLEPOST]
Гледај го Shelter, нема да зажалиш!
Се што препорачавте се симиња (y)

Attachments

• trtsd.jpg
    trtsd.jpg
    118,9 KB · Прегледи: 36
Здраво дечки едно прашање ако може.

Планирам да ставам печка на пелети па ако може некој да удри некоја груба пресметка за трошок на пелети и цена за печката исто. Печката треба да задоволи 140-150 грубо метри квадратни. До сега се греам на парно и сметките за струја не ми се помалку од 25.000 месечно особено декември, јануари и февруари. Планирам исто така печката да ја поврзам со парното и преку тоа пак да си грее.

Ако може некој да пише тука или ако е некој по стручен нека пушти во инбокс порака.
Исто ако може неколку линкови од фирми за печки и такви работи

Однапред благодарам.

Ебаве тоа шо сте полни со предрасуди, немојте да ја почнете SFU, ќе треба да лобираме кај wot сите да ве банира оти нема да ви се свиѓа Декстер у геј улога...

Еј ај не почнувајте пак...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Сида фатив од Grand Budapest Hotel, у депресија ме однесе хуморот, крв од очи ми течеше изминативе саат и 39 минути. :facepalm:
Ми ги натепале оној од Schindlers List, Едвард Нортон, стариот од Reservoir Dogs, мртвиот Вилијам Дефо и сакаат да се смеам, мрш бе. :tapp:
Жанр комедија, како не бе, требало да го опнат у глупава драма или ванаби комедија.
Ај чао.:вонзем:

Сида фатив од Grand Budapest Hotel, у депресија ме однесе хуморот, крв од очи ми течеше изминативе саат и 39 минути. :facepalm:
Ми ги натепале оној од Schindlers List, Едвард Нортон, стариот од Reservoir Dogs, мртвиот Вилијам Дефо и сакаат да се смеам, мрш бе. :tapp:
Жанр комедија, како не бе, требало да го опнат у глупава драма или ванаби комедија.
Rage Mode: ON

не е за сите Grand Budapest Hotel :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom