Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Тој што гордо пишал дека завршил на универзитетот Кирил и Методиј(а не на Штуловиот) а истовремено во истиот пост на повеќе места повикува на 100% етничко чистење и гасни комори е ништо друго туку едно неписмено говедо кој можеби навистина завршил факс на УКИМ но и покрај дипломата во рака дечкото си останал неписмен и во душа е хард-кор Расист, Националист а и религиски фанатик кој мастурбира на пе*ери од типот на Вилдерс и Брејвик и мрази се што е различно од него !
Жалосно но и од двете страни има усвитени глави кои тропаат тука глупости за 100% етнички чистења, 100% расно, етнички и религиски чисти држави, гасни комори, мастурбираат на Хитлер, ќе правеле ова, ќе правеле она а никој да сфати во лејката дека и Фашизмот како и Исламизмот се потполно исти срања само во различно пакување, тоа што едните го маваат на Хитлер и се горди на крстот а другите го маваат на Алах и се горди на знамето на џихадот и не е некоја голема разлика ... исто лоботомирано срање во различно пакување !

99% would be ok :D

Deka e fotoshop toa dete od 5 godini ke go primeti .
I bas ne gleam sto imase cudno vo taa slika ? I ja sum momentalno so kratki pantoloni a ne sum verski nastroen , toa li e ?

Jaс не сум правел фотошоп на сликата туку каква што си е ја најдов на страната на МИА каде имаше повеќе слики од вчерашните протести на Бит-Пазар и бидејќи ми остави впечаток ја постирав овде !
Кој рече дека ти си муџо ... и каква врска имаат кратките панталони кои многумина ги носат летниов период, не мислев на панталоните туку повеќе мислев на однесувањето на типот од сликата !

Друже, не знам што да ти кажам, што поскоро станувај муслич, за брзо време во Македонија и Балканот ќе роварат сите можни врбувани Албанци, кој од оџине тука, кој од Блиски ИСток. Кога ќе не истребат нас кефирите, јебига, тоа е факт, нас ќе не нема, ќе се свртат кон вас. Јес да ќе добијат Шкиприја Етнике, ама таа ќе биде мешавина на Колумбија и сегашен Авганистан, со нив на власт. Затоа, бирај памет, стани вахаба и прави се што ќе ти кажат. Не за друго, добро сум запознаен што прават вахабите по светов.[DOUBLEPOST=1404589884][/DOUBLEPOST]
So takvi evtini foliranja nema da mozes da uspees da ne razdelis nacionalno . Inaku e dokazano niz istoriata , i pored toa sto denes vo nasta nacionalost ima ili nema 1% VEHABII nie ostanuvame Albanci so razliciti veri .

Дали тоа значи дека сите станавте сложни и кога на Косово ја скинаа главата на Мајка Тереза, споменикот, и го исшамараа Скендербег, бранителот на христијанството од исламот?

Последно уредено:
Америка е малце презафатена со Украина, Сирија, Ирак, Иран итн. Пичка ја заболе Америка за вас, ама пак ве држи, во неизвесност. Вие незнаете и не ни можете да делувате сами во државава.

Пази го ова:

They are not protesting for that. They are protesting because, first, there is no concrete evidence, and secondly, because when school-buses full of underage Albanian kids are savagely attacked, with minors beaten to death by adults, the police never finds the authors, let alone putting them to trial. When those Macedonians who beat underage school children to death are killed, police finds someone to blame right away, and even without proper evidence.

:facepalm:

Најтрагично е што овие што овде глумат загрижени граѓани се истите кои прават сосема поинакви конструкции по странски форуми.

Пази го ова:

They are not protesting for that. They are protesting because, first, there is no concrete evidence, and secondly, because when school-buses full of underage Albanian kids are savagely attacked, with minors beaten to death by adults, the police never finds the authors, let alone putting them to trial. When those Macedonians who beat underage school children to death are killed, police finds someone to blame right away, and even without proper evidence.

:facepalm:

Најтрагично е што овие што овде глумат загрижени граѓани се истите кои прават сосема поинакви конструкции по странски форуми.
Ете, дознавме дека власта цело време криела од нас дека децава што ги скинаа за Велигден, у ствари иделе по автобуси и тепале Албанчиња.:tapp:

Мислам дека веќе со сигурност може да се каже дека станува збор за масовна патолошка состојба. Нема навистина потреба од никаков муабет со вакви, ниту веќе има место за навреди.
Правете тоа што треба.

Албанци биле тепани у аутобуси, аууу у кој паралелен универзум се случувало тоа!

Ако е ова стварно направено од полицијата:cuc:
rt.jpg
.

kakko smeel vaka da go tepa. on go sedel miren a toj go tepal.

За доброто на мојата земја Македонија, мислам дека ние лично како Македонци треба да се обединиме и еден по еден Чкљарец да ги испобркаме од државава, зошто на крај краева од секогаш е познато дека колку и да има политика, СИЛАТА ЈА ИМА НАРОДОТ!!!

Овој се сопна од скршена цигла,и падна на ивица од контејнер.Полицијата ова не го направи.
Штета,и нормално браќава одма тоа го монтираат,и све е у нивна корист,алал да им е си ја знаат работата.

Нека им одат пак Македонци во тој серен Ксамил таму, нека си го купуваат сопствениот куршум за некоја година. Али не, тие Албанци таму не ги сакале нашите, пошто овие од Албанија биле Германци. Hell yeah, ист кур, ни тронка разлика. Само забораваат дека во таа Саранда голем дел од тие не се ни Албанци. Јас не ги сакам ни мртви ни живи, едноставно не сакам да живеам со нив и помеѓу нив, па какви сака нека се. Едноставно тој сурат не можам да им го гледам.

Штета,и нормално браќава одма тоа го монтираат,и све е у нивна корист,алал да им е си ја знаат работата.
Па нормално дека монтираат,мајстори се за монтажа и режија.Човек ќе помисли на Есра дека студирале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom