Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
bratuqed jaz moram tebe neçto da te prashuvam
kako ti i braqata go ras kazuvate kako mnogu ste mu bile protif ubijac i sfe tova
ama sllabo nekako go po kazhuvate toa vo praksitët
mnogu zborite ama xhe su dela?
Zaçto na mesto da go odite vo apelacionitet i vroven sut da go barate pravdata da se zadovoli
vie go krshite site duqan na vashi braqa?
ska racionalitet
Kako uspeva sekoj sluçaj stho go zasega bratot orel dae montisan a nikate dokas za toa, nego samo sprotivnoto?
Zarem e cel sfet protiv Ilirida?!
Eden kup Sfedoci za sekoj brutalitët ima bratuqet. Koga ste go slavili bajrak ste tepali staro babi i dedo.
Koga go urlafte za Talat Xhaferi peefte Allahu Ekber shto go nema nikakov funkcionalitet vo politiki.
Brzo zaboravuvash bratuqed ama kafir pamti.
iii pa ti si bil i komicar.....steta sto jas nekako mozam da zboram i na drug jazik, mozda so nekoi greski, no sto so tebe so i srpskiot jazik od pesnite na ceca si go naucil[DOUBLEPOST=1404580615][/DOUBLEPOST]
мислиш на ливада нели ;)
bilo kade idiote, sepak bi bil mnogu pokulturen

kamenja bea frlani od koga bea uapseni ako pamtis dobro,
nikoj ne rece deka ne se za broenje, no broj od dvete strani. sekako slucajot ima golemi sansi da stigne do strazburg, a ako tamu izlezat nevini, sto bi kazale togas, Iluminatite se so albancite?, ako se krivi dozivoten DA, steta sto omrazata ve zaslepil.
moja e, a mozda se grizam mnogu poveke jas otkolku ti za nea a i drzavata za mene.
sto bi sakal da ti odgovaram jas tebe, najnormalno albanec. kako bi se pretstavil makedonec vo albania?
не знам од кај да почнам со анализава
ај со обратен редослед
ти не си алабанец, ти си македонец со албанско потекло. е кога така ќе се декларирата тогаш со сигурност ќе се знае дека е ова и ваша земја. знаеш зошто го зборам ова? затоа што јас сум македонец со српско потекло. цел живот живеам и творам овдека никогаш не го спомнувам податокот дека сум со некакво потекло. едноставно МАКЕДОНЕЦ сум!!! немам јас друга земја во која ќе верувам. така треба да биде и со вас (кој ја ебе албанија и сл). и кога би дошло до судир помеѓу македонија и србија, има да ги газам србите. има да си го бранам домот. но НЕ, вие сте прво албанци, па после тоа по потреба и македонци (ова за пасош се важи само). во случчај на конфликт со албанија, на чива страна ќе бидете?
ДА, камења фрлавте и тогаш, ама тогаш зошто “однапред сме ги осудиле“, не биле виновни. и дека треба да се докаже. и ете, се докажа. и сега? сега се знае вашето, удри, пали, пукај, убивај.......
а стразбур, хахаха, кога ви паше, одма стразбур го викате, а кога не, ќутите.......... немате муда да мушки ги издржите работите, одма плачете ко дете по сукњата за мајка си. така и со ова за стразбур, ќе си поплачете кај ЕУ, бацирака кај обама и може да се случи да кажат од стразбур не се виновни). верувам дека исто ќе се случува и со убиецот од Ѓ.П. нели?
омраза? омразата вие ја створивте, никогаш немало омраза од каурска (ова зборам за сите неалбанци) страна. секогаш сте биле испочитувани, но вие сте тие што се делевте, сепариравте во енклави, вие сте тие што не ги пуштавте децата да учат, вие сте тие што не сакавте да се интегрирате во општеството, да не ја заборавам и крвната одмазда како најдолен показател за културата некоја нација. показател е првиот дел од постот.

bilo kade idiote, sepak bi bil mnogu pokulturen

така бе овчар кога тогаш ќе си го покажеш правото лице,затоа немој да продаваш овде муда за бубрези како тоа вие увек сте угнетени,тоа жали се дома на татко ти он те угнетил со тоа малу мозоче што ти дал не јас

iii pa ti si bil i komicar.....steta sto jas nekako mozam da zboram i na drug jazik, mozda so nekoi greski, no sto so tebe so i srpskiot jazik od pesnite na ceca si go naucil

morash da mi go prostuvash bratuqed mnogu sllabo mi odi ovoj kafirski jazik
i znaesh kako vikaat ti ne si ti koga si gladen a jas mnogu dobro go sledam slovoto na Allah xh sh i prorokot kako çto ni zboruvaat niz ajeti
qe mozhesh li da mi odgovoruvash na prashajneto?

така бе овчар кога тогаш ќе си го покажеш правото лице,затоа немој да продаваш овде муда за бубрези како тоа вие увек сте угнетени,тоа жали се дома на татко ти он те угнетил со тоа малу мозоче што ти дал не јас
podobro bi go pokazal liceto ako vaka bi se odnesuval i nadvor so mene, a ne pozadi tastatura, pazi da ne snema struja pa ke nemas kaj da se pravis fraer[DOUBLEPOST=1404581417][/DOUBLEPOST]
morash da mi go prostuvash bratuqed mnogu sllabo mi odi ovoj kafirski jazik
i znaesh kako vikaat ti ne si ti koga si gladen a jas mnogu dobro go sledam slovoto na Allah xh sh i prorokot kako çto ni zboruvaat niz ajeti
qe mozhesh li da mi odgovoruvash na prashajneto?
nema da ti odgovoram, imam po pametni raboti vo zivotot od kompjuterot, i nemoj da izigravas nekoj komicar, ne si interesen

не знам од кај да почнам со анализава
ај со обратен редослед
ти не си алабанец, ти си македонец со албанско потекло. е кога така ќе се декларирата тогаш со сигурност ќе се знае дека е ова и ваша земја. знаеш зошто го зборам ова? затоа што јас сум македонец со српско потекло. цел живот живеам и творам овдека никогаш не го спомнувам податокот дека сум со некакво потекло. едноставно МАКЕДОНЕЦ сум!!! немам јас друга земја во која ќе верувам. така треба да биде и со вас (кој ја ебе албанија и сл). и кога би дошло до судир помеѓу македонија и србија, има да ги газам србите. има да си го бранам домот. но НЕ, вие сте прво албанци, па после тоа по потреба и македонци (ова за пасош се важи само). во случчај на конфликт со албанија, на чива страна ќе бидете?
ДА, камења фрлавте и тогаш, ама тогаш зошто “однапред сме ги осудиле“, не биле виновни. и дека треба да се докаже. и ете, се докажа. и сега? сега се знае вашето, удри, пали, пукај, убивај.......
а стразбур, хахаха, кога ви паше, одма стразбур го викате, а кога не, ќутите.......... немате муда да мушки ги издржите работите, одма плачете ко дете по сукњата за мајка си. така и со ова за стразбур, ќе си поплачете кај ЕУ, бацирака кај обама и може да се случи да кажат од стразбур не се виновни). верувам дека исто ќе се случува и со убиецот од Ѓ.П. нели?
омраза? омразата вие ја створивте, никогаш немало омраза од каурска (ова зборам за сите неалбанци) страна. секогаш сте биле испочитувани, но вие сте тие што се делевте, сепариравте во енклави, вие сте тие што не ги пуштавте децата да учат, вие сте тие што не сакавте да се интегрирате во општеството, да не ја заборавам и крвната одмазда како најдолен показател за културата некоја нација. показател е првиот дел од постот.
hahahaha nemate muda, sega evropa i amerika krivi, nema sto da komentiram ajde analiziraj go uste ednas tvojata analiza

да скапат у затвор сеченитее

До сега 16 кривични пријави за монструмите, пардон учесниците на протестите.

podobro bi go pokazal liceto ako vaka bi se odnesuval i nadvor so mene, a ne pozadi tastatura, pazi da ne snema struja pa ke nemas kaj da se pravis fraer

јак си ти голем фраер си,те видов вчера со камен у рака испред 1000 души,увек си бил јак со друштво у автобус на деца кои се сами,увек си бил јак у планина со калаш у рука кога го браниш стадото овци,јак си нема што,само си пич.а у душа

католик а колку пати си викнал или ти дошло да викнеш алаху акбар?? пошто овде пења ти фати устата од бранење на тие што го викаа истото вчера

До сега 16 кривични пријави за монструмите, пардон учесниците на протестите.
Не верувам:icon_lol:
Шала на страна нема шанси да им опнале 16 кривични,ова е сигурно да се замачкаат очите на јавноста...:)

hahahaha nemate muda, sega evropa i amerika krivi, nema sto da komentiram ajde analiziraj go uste ednas tvojata analiza
толку? остана без зборови? очекуваше некој да се симне не твое ниво и со прости и погрдни зборови да разговара затоа што само така знаете да дискутирате?
еве еден аплауз и наклон од мене за твојата речитост. :cuc:
сега иди и сокриј се пак у подрум[DOUBLEPOST=1404582399][/DOUBLEPOST]
ова треба да те помилува нешто? ко у стилу еве по вера сме исти? ..................... хммммм, во македонија повеќето се атеисти и Q ги боли за измислените другарчиња и збирката раскази............... друго еволутивно ниво за жал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom