I
IBIZA SOUND
Гостин
pola makedonija ja zazemaa i sto uste povike sakaat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сакаат да нема македонциpola makedonija ja zazemaa i sto uste povike sakaat
Цела ја сакаат.[DOUBLEPOST=1404521122][/DOUBLEPOST]Иначе и за утре стоката се собира за ќутек да јаде http://www.kalimero.mk/albancite-se-zakanuvaat-so-ushte-eden-protest/pola makedonija ja zazemaa i sto uste povike sakaat
[DOUBLEPOST=1404522585][/DOUBLEPOST]Цела ја сакаат.[DOUBLEPOST=1404521122][/DOUBLEPOST]Иначе и за утре стоката се собира за ќутек да јаде http://www.kalimero.mk/albancite-se-zakanuvaat-so-ushte-eden-protest/
Цела ја сакаат.[DOUBLEPOST=1404521122][/DOUBLEPOST]Иначе и за утре стоката се собира за ќутек да јаде http://www.kalimero.mk/albancite-se-zakanuvaat-so-ushte-eden-protest/
вакви слики се шират по нивните групи :
![]()
колку ли само кечап истуриле на овој за да изгледа онака
Што да реплицирам? Пишува некој од вас нешто?Го нема пуно да реплицира сега или ќе се јави за сликата како они биле брутално тепани, како протестиве биле за да се најдат вистинските монструми. Или пак си приведен приврмено.
Со ова се докажува дека сите сте исти монструми и сите би го направиле истото само некој да ве потплати и да ви каже да го направите тоа дело.
А пичињава џандарски на почеток ко пички беа и се криеја и повлекуваа што не беше случај во Ѓорче, ама да, таму беа 800 специјалци со секакви алатки со нив и тепаа кој стигнат. Ме радува фактот што гледам почнале и на браќата да им покажуваат сила. Утре ќе излезе брко со некоја изјава од која ми се сере и ќе потикнува на доживот со ова диво племе. А луѓето што ни гинат од чиста мира ги забораваме како воопшто ништо и да не се случило. Ах мојата чудесна земја.
Само што веќе нема да ја имате подршката од америка. И тие имаат сватени што гомна сте. Тек тогаш ќе видите како ќе кукате и како ќе ви биде животот направен пекол. Да се реши ова веќе еднаш засекогаш дека вака не иде.
Што да реплицирам? Пишува некој од вас нешто?
Козоебачи, инцестни, племе, нека ги палат, нека ги пукат, нека убиваат сите до еден, и што уште не....
Мене не ме плашите, ниту било кој албанец, само го покажувате вистинското лице, вие никогаш не сте сакале мир, вие сте сакале едната страна да биде згазена цело време, вас најмногу на свет ве боли еднаквоста.
Малку по малку ги убивате и тие макдонци кои навистина сакаат мир, вие не сте криви, ова пропаганда не е од вчера, ова пропаганда ја искусиле и вашите дедовци. Сепак не обвинувам никого, вие сте само жртва. Вината е во друго место. А само едната страна се бори против нив, таа газената, а таа со постојана четка во мозокот игра според диригираното, а останатите ќутат, а знаат дека нешто не е во ред, сепак ретки исклучоци кои чекаат нив да им дојде редот.
Лицемерие без крај, во ѓорче се гордеевте (со ретки исклучоци) како вашите херои палеа кршеа, ја пцуевте полицијата која ве попречуваше со зборови: немојте бе. Етничко чистење. Молотови коктели се подготвуваа пред полицијата.
Ги поздравувам модераторите, браво за нив.