Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
10411822_663015753787765_8083217067621124109_n.jpg

Америиик америиик,ЈУ ЕС ЕЈЈ!ХЕЛП МЕ ПЛЕС!

Добро читам наназад албанци бла бла , луѓе албанци се едно и ги има во албанија , ова тука е диво племе кој албанци кој бутур ,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Цела ја сакаат.[DOUBLEPOST=1404521122][/DOUBLEPOST]Иначе и за утре стоката се собира за ќутек да јаде http://www.kalimero.mk/albancite-se-zakanuvaat-so-ushte-eden-protest/
[DOUBLEPOST=1404522585][/DOUBLEPOST]
Цела ја сакаат.[DOUBLEPOST=1404521122][/DOUBLEPOST]Иначе и за утре стоката се собира за ќутек да јаде http://www.kalimero.mk/albancite-se-zakanuvaat-so-ushte-eden-protest/

original2_zps4d6e561b.jpg
[DOUBLEPOST=1404522624][/DOUBLEPOST]PRO

Dali incestive ke baraat pomos od Amerika koga zapadno evropskite zemji ke gi deportiraat/asimiliraat/pikaat vo zatvori/steriliziraat?

Го нема пуно да реплицира сега или ќе се јави за сликата како они биле брутално тепани, како протестиве биле за да се најдат вистинските монструми. Или пак си приведен приврмено. :)
Со ова се докажува дека сите сте исти монструми и сите би го направиле истото само некој да ве потплати и да ви каже да го направите тоа дело.
А пичињава џандарски на почеток ко пички беа и се криеја и повлекуваа што не беше случај во Ѓорче, ама да, таму беа 800 специјалци со секакви алатки со нив и тепаа кој стигнат. Ме радува фактот што гледам почнале и на браќата да им покажуваат сила. Утре ќе излезе брко со некоја изјава од која ми се сере и ќе потикнува на доживот со ова диво племе. А луѓето што ни гинат од чиста мира ги забораваме како воопшто ништо и да не се случило. Ах мојата чудесна земја.
Само што веќе нема да ја имате подршката од америка. И тие имаат сватени што гомна сте. Тек тогаш ќе видите како ќе кукате и како ќе ви биде животот направен пекол. Да се реши ова веќе еднаш засекогаш дека вака не иде.

Го нема пуно да реплицира сега или ќе се јави за сликата како они биле брутално тепани, како протестиве биле за да се најдат вистинските монструми. Или пак си приведен приврмено. :)
Со ова се докажува дека сите сте исти монструми и сите би го направиле истото само некој да ве потплати и да ви каже да го направите тоа дело.
А пичињава џандарски на почеток ко пички беа и се криеја и повлекуваа што не беше случај во Ѓорче, ама да, таму беа 800 специјалци со секакви алатки со нив и тепаа кој стигнат. Ме радува фактот што гледам почнале и на браќата да им покажуваат сила. Утре ќе излезе брко со некоја изјава од која ми се сере и ќе потикнува на доживот со ова диво племе. А луѓето што ни гинат од чиста мира ги забораваме како воопшто ништо и да не се случило. Ах мојата чудесна земја.
Само што веќе нема да ја имате подршката од америка. И тие имаат сватени што гомна сте. Тек тогаш ќе видите како ќе кукате и како ќе ви биде животот направен пекол. Да се реши ова веќе еднаш засекогаш дека вака не иде.
Што да реплицирам? Пишува некој од вас нешто?
Козоебачи, инцестни, племе, нека ги палат, нека ги пукат, нека убиваат сите до еден, и што уште не....
Мене не ме плашите, ниту било кој албанец, само го покажувате вистинското лице, вие никогаш не сте сакале мир, вие сте сакале едната страна да биде згазена цело време, вас најмногу на свет ве боли еднаквоста.
Малку по малку ги убивате и тие макдонци кои навистина сакаат мир, вие не сте криви, ова пропаганда не е од вчера, ова пропаганда ја искусиле и вашите дедовци. Сепак не обвинувам никого, вие сте само жртва. Вината е во друго место. А само едната страна се бори против нив, таа газената, а таа со постојана четка во мозокот игра според диригираното, а останатите ќутат, а знаат дека нешто не е во ред, сепак ретки исклучоци кои чекаат нив да им дојде редот.

Лицемерие без крај, во ѓорче се гордеевте (со ретки исклучоци) како вашите херои палеа кршеа, ја пцуевте полицијата која ве попречуваше со зборови: немојте бе. Етничко чистење. Молотови коктели се подготвуваа пред полицијата.

Ги поздравувам модераторите, браво за нив.

Што да реплицирам? Пишува некој од вас нешто?
Козоебачи, инцестни, племе, нека ги палат, нека ги пукат, нека убиваат сите до еден, и што уште не....
Мене не ме плашите, ниту било кој албанец, само го покажувате вистинското лице, вие никогаш не сте сакале мир, вие сте сакале едната страна да биде згазена цело време, вас најмногу на свет ве боли еднаквоста.
Малку по малку ги убивате и тие макдонци кои навистина сакаат мир, вие не сте криви, ова пропаганда не е од вчера, ова пропаганда ја искусиле и вашите дедовци. Сепак не обвинувам никого, вие сте само жртва. Вината е во друго место. А само едната страна се бори против нив, таа газената, а таа со постојана четка во мозокот игра според диригираното, а останатите ќутат, а знаат дека нешто не е во ред, сепак ретки исклучоци кои чекаат нив да им дојде редот.

Лицемерие без крај, во ѓорче се гордеевте (со ретки исклучоци) како вашите херои палеа кршеа, ја пцуевте полицијата која ве попречуваше со зборови: немојте бе. Етничко чистење. Молотови коктели се подготвуваа пред полицијата.

Ги поздравувам модераторите, браво за нив.

Вие вашето вистинско лице го режевте со ножеви на грбови на цивили. Вчера на протестите ги славевте истите тие што ги тераа цивилите да им ги пушат куровите и им брцаа стапчиња во чмар.

Оти тие неколку иљади шо кршеле и палеле низ Скопје место зијан , не направат нешо корисно за татковината, ете да се растрчаа наваму натаму да ги најдеа вистинските убијци, секој од тие 5000 шо каменуваа по улици има по десетина приатели преку кои можеше да се распраша, информира дали некој знае нешо, дали нешо му е сомнително ете ти одма 50.000 истражители и тие преку свои приатели кој што слушнал, кој што видел, и вчера одма можеа да му понудат на полицијата и судот нови информации, сведоци, сознанија кои би довеле до ослободување на невините, а вистинските убијци да се најдат зад решетки наместо да се прават милионски штети низ градот кои сите ние ќе ги плааќаме.

@puno

Ти неможеш, не сакаш да сватиш или незнам која ти е целта тука Ама неможе да се има соживот со племе како вас. Да тие во Ѓорче беа херои и што имаа јајца до земја да искочат надвор. И имаше нормално причина. Вие за што протестиравте? М? Мора на вас да ви се дава докази кој и што прави во државава? Ќе беше некој повеке од Херој да излезе со тенк да ве изгази цела ваша иднина што излезе вчера, беа млади, и помали од тие што беа убиени пред 2 години. Зошто таквите морат уште да дишат, кога нивни врсници сега се под земја?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom