Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Владата е прва кога протестираат овие од опозицијата, а кога протестот е од Албанците никаде ги нема.

Тој полицаецот што падна е доказ каква ни е полицијата.

Геноцид=единствено решение.
Мора да се исчисти лошата днк од светов,смрдливите пратеници на педофилот мохамед..Тоа е она што мора да се направи и неможе во врска со тоа да се преговара.Јас сметам дека можеме да преговараме во врска со тоа дали да им се одмаздиме на уште полош начин или геноцид е доволно.Мене лично крвта на мојот народ ме вика и неможам да се задоволам само со прекин на нивниот живот.

Мојата предност е во тоа што сум млад и знам дека во мојот живот ќе дочекам и ова да го видам,порано или подоцна,а за тоа вреди да се живее.

Тие што живеете во Скопје во Центар,Авто-Команда,Аеродром дали чувте експлозија од странана на Гази Баба,Чаир,Топанско ?!?!??!?!? да не спремаат одмазда "поробениве" и "обесправениве" ...

Денеска на скопјани албанци наутро им пристигнувале смс пораки во име на Бекир Асани од ДУИ во кои тие се повикуваат да не излегуваат на протести, бидејќи проблемот ќе се реши институционално.
Но Бекир Асани вели дека било злоупотребено неговото име.

=

Според весникот Журнал (на албански јазик) , неофицијално полицајците влегувале и во домови на албанци.

=

Полицајци има и кај Џон Кенеди.

Тие што живеете во Скопје во Центар,Авто-Команда,Аеродром дали чувте експлозија од странана на Гази Баба,Чаир,Топанско ?!?!??!?!? да не спремаат одмазда "поробениве" и "обесправениве" ...
Јас живеам во Аеродром и мислам дека тоа беа само шок бомбите кои ги користеше полицијата,ако збориш за екплозиите пред повеќе часа.

A
Мора да се исчисти лошата днк од светов,смрдливите пратеници на педофилот мохамед..Тоа е она што мора да се направи и неможе во врска со тоа да се преговара.Јас сметам дека можеме да преговараме во врска со тоа дали да им се одмаздиме на уште полош начин или геноцид е доволно.Мене лично крвта на мојот народ ме вика и неможам да се задоволам само со прекин на нивниот живот.

Мојата предност е во тоа што сум млад и знам дека во мојот живот ќе дочекам и ова да го видам,порано или подоцна,а за тоа вреди да се живее.
Kako si ti razlicen od niv?

ofa shto se sluçuva nee toa kako shto izgleduva oçigledno e kolku deka maqedonska vlasta go montira ushte ovoj sluçaj za da go plashi narotot a ne e vistina toa shto se sluçuva
isllamot i allah xh sh ne mu dozvoluva na nas da ubivame ova e stram za da mozhe kako i sekogash maqedonskiot narot da ima bazamenti da
go ugnetuva malcinsvo dosta veqe go glumite zhrtva ve mollam videte ja kako e vistinskata slika
zhdukjë totalitet na eden miroljubiva, pandotur nacia
svestete se Shqup ne vi pripaxha samo na maqedoncite

Rabia-Raaba-Hand-Sign-Symbol-DP-2.png

Немам потреба да се објаснувам на шипптари и предавници кога излезот од целава оваа ситоација во која се наоѓа целиот западен свет е јасен.

Невероватно! Славомакедонска полиција, види бре што ти прави - имаат присуство на улица Џон Кенеди. Како смеат.
После се бунат Албанците, па нормално дека ќе се бунат.

Гледам некој горе го брани смредниот педофил мохамед.Ѓубре кое тргувало со робови и кое силувало деветгодишно девојче.Ѓубре кое сметало дека цицање на јазикот{го цицал може и стапот на некој} на друѓу мажи е превентива за сите болести.
На секоја нивна реплика во која они се обидуваат да го претстават исламот како мирна религија,јас ќе цитирам директно сури од куранот и ќе постирам видеа во врса со ова.
Смрденото племе мора да оди од овој свет,тоа е единствениот начин.

Денеска на скопјани албанци наутро им пристигнувале смс пораки во име на Бекир Асани од ДУИ во кои тие се повикуваат да не излегуваат на протести, бидејќи проблемот ќе се реши институционално.
Но Бекир Асани вели дека било злоупотребено неговото име.

=

Според весникот Журнал (на албански јазик) , неофицијално полицајците влегувале и во домови на албанци.

=

Ај да претпоставиме дека ДУИ сакала да ги конторлира луѓето да не искачаат, но на крај не успеала поради масовниот одзив. Дали знаеш што значи тоа? Твоиве борги си наоѓаат нов хајв мозок. А знаеш кој е новиот хајв мозок? Доаѓа од Блискиот Исток. Финансиран од Арапи. Знаеш што им наредува тој хајв мозок? Слободно иди на јутјуб или гугл и пиши си muslim radicalism, islamic fascism, allah ackbar, radical islam... Е таму идат. И ако ДУИ не сака да си ги изгуби луѓето тогаш и они мораат да примаат арапски пари. А знаеш што почна да им се случува на сите оние кои го вртат правецот кон Мека и Медина? О, не знаеш? Мислев дека десницата што зема замав во Европа ќе ти биде доволно јасен показател. И уште нешто. На Америте им треба ново топовско месо за дроновите, а им снемуваат Авганистанци.

Сите до еден, сите до последен ! Еден да не остане. Зашто сите се исти, и кога тогаш ќе излезе нивното лице на виделина. :mad:

Криминалци има во секоја нација на планетава, сите тоа добро го знаеме оваа работа кај нас е на национална и религиска основа нема врска тука кои какви биле во секоја нација има криминал, во некоја повеќе во некоја помалку, факт !
Ниту пак луѓето треба да се навредуваат и напаѓаат според физичкиот изглед односно раса ... секаде има секакви(гледано во физички аспект) !
Треба луѓето да се делат на цивилизирани и нецивилизирани тука треба да биде појдовната база на работите, цивилизирани луѓе се луѓе Демократи кои прифаќаат различности, а нецивилизираните дивјаци не прифаќаат различности ко овие Исламисти кои во суштина се неписмени и тоа е и причината која наместо со интелект, лист хартија и пенкало во целиот свет своите битки ги водат со оружје а богами и со сатари отсекувајќи глави и тоа и на свои сонародници кои не се дел од нивната фундаментална кауза(Сирија, Ирак...) ... поголем ужас од овие амин, со методи од средниот век се борат во 21 век ера на технологија каде што битките се водат на интелектуален план а не на крвав начин како во минатото !
Радикалниот Ислам сеуште не е до таа мера силен во Турција на пр. како и на Балканот, постои ама сеуште не е во таа мера како во Ирак и Сирија но за некоја година гарант и во Турција а и тука на Балканов ќе летаат глави на Муслимани кои наместо според Шеријатските начела на фундаменталниот Ислам одбрале да живеат на Европски начин(секуларните Муслимани), е после ќе биде работата со свој камен по своја глава(ова се однесува за сите Муслимани кои можеби не се радикални но директно или индиректно ги поддржуваат овие сероњи) !

=

=

Значи Дарди, светот виде дека Македонија има проблем со албанскиот радикален исламизам и џихадизам. Убава реклама си правите.

Полицијата влегува во домови на криминалци или осомничени за криминал без разлика на етнос и вера, без разлика дали се албанци, талибанци, пакистанци, саудијци, чеченци итн.

Не знајш ти шо е етничко чистење. Од вакви како ставови посакувам да ве нема тука.
Ти се плукнам у неписмениот. Стварно некои сте како од подрум излезени. Со што ли ви ја хранат свеста на вас, стварно не знам.
Не кењај, до вчера ширеше пропаганди за соживотот, изиграваше миротворец, сега тотално спротивно
Ние како народ пред се патиме од такви како тебе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom