Г
ГОЦ-К.О
Гостин
http://www.makdenes.org/archive/news/20140531/428/428.html?id=25405418Дури двајца? Е браво бе, многу?
Нека потсети некој у Ѓорче колку ги уапсија?
Само пријави 7,а колку уапсени имаше тоа незнам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.makdenes.org/archive/news/20140531/428/428.html?id=25405418Дури двајца? Е браво бе, многу?
Е пријателе виде ли до каде стасавме? И на каде одиме? Жалосно е ова што ни се прави, жалосно е да станеме народ од втор ред во своја сопствена држава.Не веруем, кај смее тоа да се деси.
е тек тогаш оваа полиција ќе си го заслужи називот славомакедонска
Нормално дека ќе има помалку уапсени од Ѓорче. Па не заебавај тие зликовци од ѓорче идеа право накај уплашените полицајци со кренати празни раце, во воздух. Кој би го толерирал тоа?Ќе видиме на крајот од протестот, сепак да...очекувам помалку уапсени.
исто ко што е нормално у последниве 20 години да заплениш петарди да мора да мобилизираш специјални полициски сили (зборам за чаир). На сила се добиваат работите.Нормално дека ќе има помалку уапсени од Ѓорче. Па не заебавај тие зликовци од ѓорче идеа право накај уплашените полицајци со кренати празни раце, во воздух. Кој би го толерирал тоа?
Овие, скоро ништо да не напраија.
Нормално е да има помалку уапсени.
Извини Леандра, али ако коза лаже, рог не лаже.Е пријателе виде ли до каде стасавме? И на каде одиме? Жалосно е ова што ни се прави, жалосно е да станеме народ од втор ред во своја сопствена држава.
Остана ли верба пријателе, трошка надеж? Не. Таа фотеља чини доста, време е за наплата.
Колку што знам, тоа заврши со повлекување на специјалците пред толпата кај БитПазар и недовршена акција.исто ко што е нормално у последниве 20 години да заплениш петарди да мора да мобилизираш специјални полициски сили (зборам за чаир). На сила се добиваат работите.
Ги уапсија после месец дена тие што попречувале. Малку касни реакцијата ама тоа е...Колку што знам, тоа заврши со повлекување на специјалците пред толпата кај БитПазар и недовршена акција.
Кој би знаел....Ги уапсија после месец дена тие што попречувале. Малку касни реакцијата ама тоа е...![]()
Еве и тебе ќе ти кажам, постирањето на видеото е ситење во стилот: глејте вашата полиција како постапува со нас, а помните како беше со вас, во Ѓорче.Абе кривуљар еден искривен, нели вие бевте угнетуувани и нема различни аршини, зошто сега го постираш ова видео? нели истото го докажува спротивното, или од толку ќеиф заборави што збореше претходно, и сам се намести?
мислам дека со видеото сака да каже колку полициецот од десно применил недозволена сила фрлали предмет кон толпата која него му фрлала цвеќиња...Абе кривуљар еден искривен, нели вие бевте угнетуувани и нема различни аршини, зошто сега го постираш ова видео? нели истото го докажува спротивното, или од толку ќеиф заборави што збореше претходно, и сам се намести?
Дури двајца? Е браво бе, многу?
Абе кривуљар еден искривен, нели вие бевте угнетуувани и нема различни аршини, зошто сега го постираш ова видео? нели истото го докажува спротивното, или од толку ќеиф заборави што збореше претходно, и сам се намести?
Не, овие што излегоа Шпанци беа.Значи ова што се случува си нема врска со Албанци туку со радикален ислам.
A sto mislis ti deka makedonija ke posto i kako drzava. se gledame za kratko vreme. A vie makedoncinja ili taka nareceni internet vojska pa vie imate muda da palamudite samo tuka na internet a nemate muda da izlezete nadvor.