Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Че излезат Албанци - газдите на дуќаните во мавровка кои се искршени, сега да се жалат на телевизија?
Да. Исто ко што излегоа да протестираат и тука на форумов, коа вехабиите го сквернавеа споменикот на Скендербег.
Тие дуќани испокршени, прво и прво, ако има такви, се скршени по грешка или не се на Албанци. А ако има такви, сопственикот тоа ќе го смета за доброволно даден курбан за света работа - одбрана на мачениците на Исламот.

Последно уредено:
колку има уапсени ?!?!?!

За протестот во Ѓорче беше мавано по жени,деца и стари луѓе,имаше дузина уапсени уште при првиот напад !!
Ова ти доаѓа нешто како своето смееш да го тепаш, а туѓото никако

Едно нешто не ми е јасно, со кое лице протестираат? Утепаа 5 души од кои 4 деца, што се виновни децата па и човекот за да бидат убиени? .
Ова е најбитната поента, преку која умните ќе извлечат многу поуки, за тоа што ни мислат нашите соседи Албанци. Оваа безрезервна подршка на убијциве, само уште еднаш ги потсетува тие кои сеуште седат со главата во песок - колку е саатот.

Еден уапсеннн :vozbud: се сопнуел братот

едит: 2ца, и не ми е јасно зашто се разбегаа сите новинари кога го снимаа вториот како го апсат
Сега дендарион ќе каже дека овие е од дуи наместени демек има упасени :D

Ова е протест за да се отргне вниманието на народот од бранот поскапувања. Веќе позната финта. Демек они сами се организираат? Немој не ме радуј.
Се е тоа за мачкање очи, организирани се од тие што се прават најголеми Македонци и што ни се на врвот на државата.
Овцички сме и овцички ќе си останеме

Ова е протест за да се отргне вниманието на народот од бранот поскапувања. Веќе позната финта. Демек они сами се организираат? Немој не ме радуј.
Се е тоа за мачкање очи, организирани се од тие што се прават најголеми Македонци и што ни се на врвот на државата.
FAIL

10463010_774882929200700_8537029930029408583_n.jpg

Дел од атмосферата

Еден уапсеннн :vozbud: се сопнуел братот

едит: 2ца, и не ми е јасно зашто се разбегаа сите новинари кога го снимаа вториот како го апсат
мислам дека некое од возилата со сирена се движесе накај нив, тие баш и не гледаат пред себе многи и да кочат така да тргнисе поарно со повреме е муабетот :D

Дали се нормални бе? Вака некој да ме мава и да стојам ? Решетам 30 души без око да ми трепне. Па нека почне граѓанска војна на крај краева. Преку кур од ова племе неписмено.

Еј, немој те молам со тие глупи просеравања како некој од Хелсиншки комитет да слушам! Исто така и Милошевиќ ги организираше во 90-те години да убиваат и палат на Косово за да ги отргне Србите од поскапување струја. Мислам те молам chill out или повлечи се од темата и така го исплукав залакот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom