Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Кој им даде наредба да ги прекршат од ќутек протестантите во Ѓорче, кои им идеа накај нив со подигнати празни раце?
Кој им даде наредба да покажуваат сила над децата кои проестираа заради смилковско, а во исто време не ги пипнаа пиздине прошли пут коа протестираат.
Кој им дал наредба да ги маваат Комити, каде и да се појават, а Балисти да ги мазнат?
Кој им дал наредба мене и тебе да не малтретираат на секој семафор, а кај Јаја Паша да не смеат ни кола од сред улица да подигнат?

Знаеш уште колку двоаршински споредби можам да направам, со примери? - Милион.

И скоро (освен неколку будали) никој не ја лоцира кривицата што не е нивна, кај полицајците. Но исто таква будала е тој кој се прави наудрен за двојните стандарди на МВР, по овие прашања.

Берич, НЕ СМЕЕШ ДА ГИ ЧЕПНЕШ бе, не смееш да дигнеш пендарк на нив. Како да ви објаснам, што се правите и вие будали и неписмени, кога не сте такви ? Соврешно добро ги разбирате работите ама ај.

П.С. Сеуште се слуша зуењето

Сега да има малце 2 грама памет Бркото (а нема, нажалост), да стави специјалци во Чаирчанка, Чаир и Топанско едно 2-3 дена колку да не писнат овие што протестираат моментално. Ама не полицајци да стави, туку од овие специјалциве што се по два метра

уапсени за час два додека не се јават од партија да бидат ослободени по итна постапка.
Може и тоа да се деси,мада мислам дека овој пат се тука без амин од партија.На своја рака се отидени.Затоа и беа релативно малку.

уапсени за час два додека не се јават од партија да бидат ослободени по итна постапка.

Фала чао пријатно, едно паметно мислење.

Нив од притвор и суд ги вадат, а не па да ги тепаш. Не смееш да ги пипнеш.

Кој им даде наредба да ги прекршат од ќутек протестантите во Ѓорче, кои им идеа накај нив со подигнати празни раце?
Кој им даде наредба да покажуваат сила над децата кои проестираа заради смилковско, а во исто време не ги пипнаа пиздине прошли пут коа протестираат.
Кој им дал наредба да ги маваат Комити, каде и да се појават, а Балисти да ги мазнат?
Кој им дал наредба мене и тебе да не малтретираат на секој семафор, а кај Јаја Паша да не смеат ни кола од сред улица да подигнат?

Знаеш уште колку двоаршински споредби можам да направам, со примери? - Милион.

И скоро (освен неколку будали) никој не ја лоцира кривицата што не е нивна, кај полицајците. Но исто таква будала е тој кој се прави наудрен за двојните стандарди на МВР, по овие прашања.
Куросава Брковска.
Бркот е крив за се. И прпа да даде наредба за овие да ги тепаат, а за нашите нема проблем.
Оставка, мамето нејзино!

Берич, НЕ СМЕЕШ ДА ГИ ЧЕПНЕШ бе, не смееш да дигнеш пендарк на нив. Како да ви објаснам, што се правите и вие будали и неписмени, кога не сте такви ? Соврешно добро ги разбирате работите ама ај.
Кога те ебаваат лепо рикверц сите и со се топови мопови и останата опрема право пред МВР и еби им мамата.

Че излезат Албанци - газдите на дуќаните во мавровка кои се искршени, сега да се жалат на телевизија?

блокирани сите влезови кон чаир неколку уапсени и повредени. Уште има "борби".
Невероватно, какви борби се водат. Полицијата овојпат реши да игра тврдо.
Види сликата како им влегоа храбро - на само 200 метри им се приближија!

Едно нешто не ми е јасно, со кое лице протестираат? Утепаа 5 души од кои 4 деца, што се виновни децата па и човекот за да бидат убиени? Правдата ни со оваа пресуда што им ја дадоа не е задоволена пошто такви убијци не треба воопшто да живеат без разлика дали се албанци македонци или било кои други, а уште помалку па да се протестира. Нека си седат мирни роднините им и да се радуваат што во државава нема смртна казна пошто да би имало сигурно би ја добиле, е нормално доколку би имале некорумпирано и антивладино судство.

Еден уапсеннн :vozbud: се сопнуел братот

едит: 2ца, и не ми е јасно зашто се разбегаа сите новинари кога го снимаа вториот како го апсат

Ме боли курот бе! Сваќаш?
За кој кур ме дере со миљарда измислени давачки и даноци. Нека си ја врши више еднаш работата (власта, мвр, Јанкуловска...), нека биде еднаш барем - како за едни така и за други.

За кој кур ме дере со миљарда измислени давачки и даноци. Нека си ја врши више еднаш работата (власта, мвр, Јанкуловска...), нека биде еднаш барем - како за едни така и за други.

Тоа не се кажува денес, има ден за да се каже ова.

Невероватно, какви борби се водат. Полицијата овојпат реши да игра тврдо.

Види сликата како им влегоа храбро - на само 200 метри им се приближија!
Друже ја те разбирам, меѓутоа тактички сега за сега добро одиграно. Ни еден Македонец не е загрозен ни еден имот ништо. Ако ти е жал за џандарите твоја работа. Не им дадовме повод да кенкаат пред меѓународната, уште еднаш по стоти пат имаме докази за нивното дивјаштво а свињите кои сакаат да ги одбранат ќе седат у затвор.

па си ја вршат работата бе,по насе тепаат,а нив ги чуваат како бели мечки ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom