Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А долку дојде дека ќе игра Санчез?

Нели е очигледно ?
Санчез крило, Тео шпиц.

Дебуши е добар десен бек,подобар во офанзива сигурно од Сања, но не толку цврст во дефанзива.

Кедира исто така одличен играч , но дали ќе успее како шо треба да се вклопи на позицијата на Артета...Мартинез или Видал да може да се донесат би било феноменално.

Штом BBC објави за Суарез, очекувајте слениве денови ако навистина сме биле во контакт со Санчез да потпише за нас (y)
Според мене еден од најдобрите играчи што некогаш сме ги купиле

Koлку само статистиката е крива работа.
Има 2 параметари што не се вметнати во равенката, а тоа е процентот на топка и action area на Арсенал и Њукасл.

Њукасл е екипа која многу повеќе се има брането од Арсенал, затоа и статсовите на Дебуши се такви.

:cuc: Фала ти брат, иди поначесто кај нас на гости, жити се.[DOUBLEPOST=1404504121][/DOUBLEPOST]BREAKING: #Arsenal have had a bid ACCEPTED by Barcelona for Alexis

Последно уредено:
Македонец, каде го прочита ова за Алексис?

Дебуши е 99.99% готова работа.

Македонец, каде го прочита ова за Алексис?

Дебуши е 99.99% готова работа.

Да речиме еден подобар извор од твитер, кој знае да напиши добри трансфери пред да се десат и има над +100.000 followers. А се пиши и дека Суарез е готов во Барселона за 70-80 милиони, така да...

За Дебуши исто. Мислам дека двајцата ќе бидат за презентацијата на дресот, спремни и официјалнизирани.

Абе додека не видам на официјалнава на Арсенал на никој твитер митер бла бла не верувам.

За Дебуши јасно е веќе, тешко тоа да не се оствари.

За Санчез, срцето ми игра од радост, но разумот ми вика да не ги си креван надежните за џабе, дури и да има понуда од Арсенал, сме биле во слична ситуација лани и со Игуаин, па и со Суарез и предтходно со други речиси сигурни траснфери, се може да биде, може да отиде во Ливерпул, може да отиде во Јуве кои исто наводно имале понуда, а ич нема да ме изненади Сити ако се уклучи во трката и не поебе на крај.

Уште Кедира и најзадоволителен трансфер период би бил овој(доколку Санчез и Дебуши потпишат).

За Дебуши јасно е веќе, тешко тоа да не се оствари.

За Санчез, срцето ми игра од радост, но разумот ми вика да не ги си креван надежните за џабе, дури и да има понуда од Арсенал, сме биле во слична ситуација лани и со Игуаин, па и со Суарез и предтходно со други речиси сигурни траснфери, се може да биде, може да отиде во Ливерпул, може да отиде во Јуве кои исто наводно имале понуда, а ич нема да ме изненади Сити ако се уклучи во трката и не поебе на крај.

Со оглед на фактот што Барселона ќе му исплати само кеш на Ливерпул, за Суарез, за кој 100% е done deal (Според радио блиско до Блауграна, еквивалент на BBC) не гледам зошто Санчез би отишол таму. Негово барање беше да оди во Арсенал и мислам дека Венгер веќе има остварено контакт и дека е веќе нов фудбалер на Арсенал. Убеден сум и верувам во тоа. Никогаш не сме биле толку блиску, ниту со Игуаин, ниту со Суарез. Оваа ситуација е слична како онаа со Озил и Ди Мариа лани, во кој што готово бевме сигурни дека еден ќе дојде кај нас.

Ќе видиме, јас сум претпазлив за да не ми биде многу криво после. А дека нешто има, тоа е сигурно.

Види вака, брат, извор нема оригинален, ако очекуваш како на пример ББС и слично. Напиши на твитер „Арсенал Санчез“ и верувај ! Јас избрав така. Никој не рече дека е официјално, но дури и на ББС се објави дека Санчез се вратил од одмор, за да ја реши својата иднина.

Да почекаме два-три дена и верувам дека ќе биди официјално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom