ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа го гледам Shakugan No Shana одлично е анимево полно е со акција и комедија :)
[DOUBLEPOST=1404140436][/DOUBLEPOST]

Го имам гледано сеа за Monster се мислам
за Монстер не се ни мисли јако е а Shakugan No Shana мислам дека има повеќе сезони 2 или 3 незнам одама го имам гледано

large.jpg
True.:icon_lol:

Уште десетина епизоди и ќе го завршам Наруто,па пред да почнам со Шипуден би сакал да ми препорачате некое кратко аниме(до 50 спизоди макс.):D:)

Уште десетина епизоди и ќе го завршам Наруто,па пред да почнам со Шипуден би сакал да ми препорачате некое кратко аниме(до 50 спизоди макс.):D:)
Еве некои би требало да се ти допаѓа нешто ,освен ако ги немаш сите гледано.. :)

Пс.Дечки дајте некое слично аниме на Куроко Баскет(вака поново да е)се убив од барање неможам ништо слично да најдам.. :(

Еве некои би требало да се ти допаѓа нешто ,освен ако ги немаш сите гледано.. :)

Пс.Дечки дајте некое слично аниме на Куроко Баскет(вака поново да е)се убив од барање неможам ништо слично да најдам.. :(

Ами Slum Dunk е нешто слично ко ова ..

Ме интересира ова Code Geas повеќе сезони е ? Оти гледав на animelist многу филмови има и дали филмовите да ги гледам прво па серијава..[DOUBLEPOST=1404400579][/DOUBLEPOST]

Од кое аниме е на првава слиka и на последнава ..

Ами Slum Dunk е нешто слично ко ова ..

Ме интересира ова Code Geas повеќе сезони е ? Оти гледав на animelist многу филмови има и дали филмовите да ги гледам прво па серијава..[DOUBLEPOST=1404400579][/DOUBLEPOST]

Од кое аниме е на првава слиka и на последнава ..
Attack on Tittan i Bleach.

Code Geas: Lelouch of the rebelion gledaj go drugite se tapa. I nema da zazalis zosto e najbolje. CG > Death note, IMO.

Shingenki no kyojin - attack on titan :p

Мислиш општо спорт, или мора кошарка да биде? o.O

Ме интересира ова Code Geas повеќе сезони е ? Оти гледав на animelist многу филмови има и дали филмовите да ги гледам прво па серијава..
Две сезони се ко што знам, Code; Geass : Lelouch of the rebellion R1 i R2, prven R1, posle drugata sezona (:

Многу е стар анимот,пробав да го гледам ама никако да се ‘‘закачам‘‘

Општо спорт,само да е добар .. :D
inazuma 11, со фудбал е, ова брат ми го гледаше, мене глупо ми беше и општо спортски филмови ми е глупо да гледам, види може ќе ти се допадне:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom