Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
20140702-151328-54808495-470x266.jpg

Поздрави го скаутот на Милан:icon_mrgr:
Го поздравив баш сабајле :D

Милан праќа нова понуда до Верона 28 милиони 17 одма останатите на неколку рати баш како шо сакаа Верона.. на Јуве понудата каква беше? колку милки?

Iturbe posted a cryptic message on his Twitter account this afternoon: “Patience awaiting the final strike.”

Милан праќа нова понуда до Верона 28 милиони 17 одма останатите на неколку рати баш како шо сакаа Верона.. на Јуве понудата каква беше? колку милки?
25+Квајарела а јуве да му ја плаќа пола плата на Квајарела. Итурбе преферирал во Јуве оти ќе играл ЛШ

Што запнале по овој нашиве :facepalm: Гледам Марсеј би го пуштиле Валбуена за 10 милиони,Санчез и Ди Марија за добра понуда би ги продале.Место да притиснат да ги земат они над 20 мил за Итурбе.Можеби е добар играч али не може да донесе ЛШ а тоа е целта на Јуве...

Не го препознав, мала сликата, а и косата ја пуштил малце :')

Последна наша официјална понуда: 25 чисти милиони, Кваљарела не влегол во понудата

Армеро е блиску до потпис со Јуве за 1.5 милиони и 4.5 милиони откако ке заврши наредната сезона,
Јуве планирал да ги купи Мората и Итурбе оваа недела

25+Квајарела а јуве да му ја плаќа пола плата на Квајарела. Итурбе преферирал во Јуве оти ќе играл ЛШ

Не верувам дека Јуве дал ваква понуда. А Кваљарела демек сега е блиску до Торино. И главен проблем на Верона им беше платата на Кваљарела, вака ако Јуве плаќа 50% е друг муабет. Значи, ако навистина има ваква понуда, Јуве може бргу да го затвори договорт.

Последното нешто што прочитав беше 23 или 25 милиони.

Според мене, ова оди малку предалеку. Јас го сакам во Милан, но не по секоја цена. Како поминува вемето и како гледам во кој правец одат работите, се помалку сум загреан за него.

Гадно лето е ова, нема многу поволни решенија на пазарот, скоро за сите позиција, посебно за италијански екипи, па затоа и толку жестоко одат по овој.

Гледам и за оној Мората Јуве нудел 22 милиони (верјатн +бонуси). Резерва во Реал... Играч кој што беше плукан скоро после секоја натпревар од фановите на Реал.

Не верувам дека Јуве дал ваква понуда. А Кваљарела демек сега е блиску до Торино. И главен проблем на Верона им беше платата на Кваљарела, вака ако Јуве плаќа 50% е друг муабет. Значи, ако навистина има ваква понуда, Јуве може бргу да го затвори договорт.

Последното нешто што прочитав беше 23 или 25 милиони.

Според мене, ова оди малку предалеку. Јас го сакам во Милан, но не по секоја цена. Како поминува вемето и како гледам во кој правец одат работите, се помалку сум загреан за него.

Гадно лето е ова, нема многу поволни решенија на пазарот, скоро за сите позиција, посебно за италијански екипи, па затоа и толку жестоко одат по овој.

Гледам и за оној Мората Јуве нудел 22 милиони (верјатн +бонуси). Резерва во Реал... Играч кој што беше плукан скоро после секоја натпревар од фановите на Реал.

Ете сега ја одбиле вчерашната понуда од 20 милиони + Квајарела, а Торино само го сака Квајарела и ништо друго. Јуве се нафати да го плаќа Квајарела т.е. 50% од неговата плата само проблемот е што Верона бара 25 + Квајарела а не како штонуди Јуве. Мората не е лош играч на навивачите на Реал сите не му чинат, ете и Ди Марија го плукат а која сезона ја изигра

I oficijalno Vucinic vo Al Jazira.

6milki po godina = 18milioni za 3 godisen dogovor..

Fala za se Mirko... Se nadevam deka ste srekni sega Bjankoneri hehehe osobeno @Mondonico

I oficijalno Vucinic vo Al Jazira.

6milki po godina = 18milioni za 3 godisen dogovor..

Fala za se Mirko... Se nadevam deka ste srekni sega Bjankoneri hehehe osobeno @Mondonico

Јас па прочитав не некоја си страна дека Јувентус ќе добиел околу 6 милиони за трансферот, а не дека толку е годишната плата на Мирко :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom