Аргентина - Швајцарија |01.07.2014| |Estadio Sao Paulo ||18:00| 1/8

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Колку сакам гол да даде Швајцарија , Шаќири ќе им закачи .

Леле значи Ди Мариа не го можам на првенствово.
ОК, ЗНАЕМЕ ДЕКА САКАШ ДА ДАДЕШ ГОЛ, АМА ОЛАБАВИ!! Од што сака да даде гол, глупи потези прави и цел напад го испозаебува.

Romero na privatni casovi kaj Neuer. Drmic ja bruka bundesligata. :-D

Сакаше да лобува?

Голманов тапа Швицарецов бетер.

За мене ова останува најлошо светско што сум го гледал, ни играч да блесне од ѕвездиве, ни репрезентација да си игра редовно на ниво па макар и отпаднала во 1/4 финале.

Тапа. Еве Колумбија ако направи чудо барем по нив ќе го памтиме светсково или Коста Рика ама тешко.

Скапо ќе ги платат овие пропуштени шанси швајцарците.

Аман бе Јосип смири и шутни не си играј мајтап нц нц ....[DOUBLEPOST=1404232862][/DOUBLEPOST]Овие си играат додавање до голманите :facepalm:

Ди Мариа не игра за Аргентина, игра за себе, да даде гол, чунки ако не даде гол, нема да го примат дома... Неверојатно ме нервира на првенствово, особено на мечов.

Дрмиќ изгледа си мисли на пријателска утакмица е, ама ќе ги здрмат заради промашената шанса.

Голманов тапа Швицарецов бетер.

За мене ова останува најлошо светско што сум го гледал, ни играч да блесне од ѕвездиве, ни репрезентација да си игра редовно на ниво па макар и отпаднала во 1/4 финале.

Тапа. Еве Колумбија ако направи чудо барем по нив ќе го памтиме светсково или Коста Рика ама тешко.
Па не е поентата на фудбалот две екипи да играт, а не една да доминира? На кој му е интересно то?
Сите ќефој бевте ко заврши тики така доминацијата на Шпанија.. сега и ова ви смета?

Па не е поентата на фудбалот две екипи да играт, а не една да доминира? На кој му е интересно то?
Сите ќефој бевте ко заврши тики така доминацијата на Шпанија.. сега и ова ви смета?
Ја не бев :X3:

А бе поентата на фудбалот е двете да играат ама ниедна не игра.Германија-Алжир ништо конкретно.Коста Рика-Грција исто. Оваа до сега исто. Бразил-Чиле цело второ ништо. Франција-Нигерија исто тапа беше.

A be shto pravi ova golmanot na Argentina?:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom