Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
http://libertagia.com/kilek2
Ако сака некој да се регистрира преку мој реферал.Иначе странава е легитимна си има свое седиште во Португалија,сеуште не сум барал исплата но за некој ден ќе побарам.Дневно заработуваш по 3 долари,а кога ќе собереш 40 можеш да бараш исплата,а исплатата се врши секој понеделник.Мислам дека тука повеќе вреди да се проба отколку на оние ПТЦ сајтов.

http://libertagia.com/kilek2
Ако сака некој да се регистрира преку мој реферал.Иначе странава е легитимна си има свое седиште во Португалија,сеуште не сум барал исплата но за некој ден ќе побарам.Дневно заработуваш по 3 долари,а кога ќе собереш 40 можеш да бараш исплата,а исплатата се врши секој понеделник.Мислам дека тука повеќе вреди да се проба отколку на оние ПТЦ сајтов.
Од кога можи 40$ да вадиш?
Не беше да собериш 300$ за да можиш да побараш исплата?

Да во право сте,се извинувам и мене така ми рекоа но на страната прочитав дека минимумот е 500 за вадење на пари.

Некој што заработува на Get paid to strani ја предложувам оваа страна
http://tinyurl.com/prymnzg се прават добри заработки а особено тие шо ќе успеат со реферали... по 2$ се заработуваат само од 1 реферал само со негова регистрација и + аку е активен.

Кој е модератор на под-форумов?
Можно е да ставиме правило да не може да се постираат реферал линкови без докази за исплата?

1. Зошто tasks не ми се отворени на probux? Како да ги отворам?
2. Некој совет за NeoBux?!

1. Зошто tasks не ми се отворени на probux? Како да ги отворам?
2. Некој совет за NeoBux?!

И јас неможам да ги кликам, а гледам бааги се платени. Еден член погоре пиша дека можел да ги клика ама ја неможам. И на тоа ClowdFlower пробав да се регистрирам, ми пратија линк за верификација и пак не ми се верификува.

И јас неможам да ги кликам, а гледам бааги се платени. Еден член погоре пиша дека можел да ги клика ама ја неможам. И на тоа ClowdFlower пробав да се регистрирам, ми пратија линк за верификација и пак не ми се верификува.[/
И јас неможам да ги кликам, а гледам бааги се платени. Еден член погоре пиша дека можел да ги клика ама ја неможам. И на тоа ClowdFlower пробав да се регистрирам, ми пратија линк за верификација и пак не ми се верификува.
Исто, исто. Пробав и со ФБ да се логирам на тоа и пак не сака...
[DOUBLEPOST=1404034273][/DOUBLEPOST]И уште едно прашње за ПроБукс :D Ако рентам 3 реферали траат 30 денови. Дали истото важи и за 5,10.....100? Или секој пакет реферали има различно времетраење?

Последно уредено:
Дали некој ја има симнато книгата на Мирко Чешелкоски - како да станиш богат?

[DOUBLEPOST=1404034273][/DOUBLEPOST]И уште едно прашње за ПроБукс :D Ако рентам 3 реферали траат 30 денови. Дали истото важи и за 5,10.....100? Или секој пакет реферали има различно времетраење?

да да траат 30 дена и 100 ако купиш, ама сега засега не земај реферали, присобери некои 4 5 долара па рентај, оти се случува и тие 3 на пробукс што ќе ги купиш да не кликаат (или кликаат ден - два па недела дена никаде ги нема), и џабе парите ќе си ги даеш. Ја еве скоро 2.5 долари имам на пробукс, и ќе ги збирам до кај 7 8 долари и ќе земам реферали, па можда ќе се погодат :)

Здраво. Со мојот прв пост на форумот, сакам да ви бидам од корист. Да не се замарате со кликови со вредност 0,0001 долари (со кои доста се имам нервирано) ви предлагам да почнете да кликате на PTCircle. Сајтот е релативно нов (неколку месеци) ама кога видов дека даваат по 0,03 за клик, сакав да пробам. За три дена собрав 6 долари, колку што е минимумот за payout, ама ми побараа да инвестирам 6 долари за потврда, пред да почнат да ми исплаќаат. Го направив и тоа...се будам следното утро со меил дека ми ги исплатиле шесте доларчиња што ги заработив.
ZvhG304.jpg

Note: сумите на сликата се во евра.
Според моите пресметки, со обичен акаунт се заработува околу еден долар на ден, а бидејќи јас и направив upgrade, вложив уште 6 долари месечно, добивам нешто над 2 долари на ден, со максимум 50 реферали кои ги купуваш еднаш засекогаш со парите што си ги вложил, или бонусот од 1 долар на ден што го добиваш за играње Adgrid.
Со статус на Tritius член, може да се заработува над 300 долари месечно.
Исплаќаат на Skrill (јас работам така), во bitcoins, на EgoPay и во секој момент треба да почнат и на PayPal.
Ако сакате можете да се зачлените преку мојот линк за реферали (а ако не, и онака ќе ве купи некој да сте негов реферал) http://www.ptcircle.com/?ref=stefanpsy

Последно уредено:
Абе Стефан,на ПТЦирцле сум од Март.Досега 4 исплати,малку заглавија пред еден месец со пајпал,али се вратија.Битно на птцирцле ти е да апгрејдираш.Оти за месец до два ке насобериш појке од 100 долари.Досега сум зел 50,али морам да одам на трето ниво,за да ми ги исплати уште 100,што ги имам внатре.И не се секирај за реферијали,ако апгрејдираш до септември со 39 долари добиваш 39 реферијали бакшиш.Напрај 200 реферијали,и апгрејдиран на трето ниво,ке добиваш по минимум 6 до 8 долари дневно

Така. Ете имало некој со искуство на страната :)

Здраво. Со мојот прв пост на форумот, сакам да ви бидам од корист. Да не се замарате со кликови со вредност 0,0001 долари (со кои доста се имам нервирано) ви предлагам да почнете да кликате на PTCircle. Сајтот е релативно нов (неколку месеци) ама кога видов дека даваат по 0,03 за клик, сакав да пробам. За три дена собрав 6 долари, колку што е минимумот за payout, ама ми побараа да инвестирам 6 долари за потврда, пред да почнат да ми исплаќаат. Го направив и тоа...се будам следното утро со меил дека ми ги исплатиле шесте доларчиња што ги заработив.
ZvhG304.jpg

Note: сумите на сликата се во евра.
Според моите пресметки, со обичен акаунт се заработува околу еден долар на ден, а бидејќи јас и направив upgrade, вложив уште 6 долари месечно, добивам нешто над 2 долари на ден, со максимум 50 реферали кои ги купуваш еднаш засекогаш со парите што си ги вложил, или бонусот од 1 долар на ден што го добиваш за играње Adgrid.
Со статус на Tritius член, може да се заработува над 300 долари месечно.
Исплаќаат на Skrill (јас работам така), во bitcoins, на EgoPay и во секој момент треба да почнат и на PayPal.
Ако сакате можете да се зачлените преку мојот линк за реферали (а ако не, и онака ќе ве купи некој да сте негов реферал) http://www.ptcircle.com/?ref=stefanpsy
Значи целта е да вложиш или само да ги кликаш рекламите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom