Колку сте високи колку сте тешки? Проблеми, ситуации?

• Креатор на темата Креатор на темата Solider
  • Време на започнување Време на започнување
183 висина, и 104 тежина
Чаре? :) Вишокот ми е само во меот, се друго е под конец :D

183 висина, и 104 тежина
Чаре? :) Вишокот ми е само во меот, се друго е под конец :D

Ќе трчаш ко луд. :D
Пробај и стомачни да правиш. Пиво не пиј некое време или било што од пијалоци/храна што ќе ти се залепи на стомак. И не се прејадувај.

174 висина, 50 тежина веќе константно ми е неколку години, треба поише да јадам знам, а вака не изгледам ко сучка :(

Пред да тргнам на факс,активно се занимавав со спорт па бев некаде 180 висок со 63-4кг. Откако дојдов тука сум 180 висок и 80 тежок :X3:

..
..........................................................................................висина - 150
Формула на Лорентз ...Телесна маса = висина - 100(------------------- )
....................................................................................................4

180цм со 77-78кг...само со капитал за во зимо во стомакот :)

186/7 на 74 кила. Последнава година дена качив малце килажа, иначе 3-4 години не можев да мрднам од 67 кила. :) Ма да тие 7 кила што ги качив се у стомак ми отидоа.
А што убаи стомачни имав :icon_mrgr: :P
Уште 7 кила повеќе :icon_mrgr:
Со ова темпо за 3 години 100ка ќе фатам....

Висината што ја пишувате кога е мерена - наутро или покасно во денот? Бидејќи разликата може да биде и два сантиметри помеѓу тие два периода.

188 висина, а тежина 74 :свиркам::свиркам::свиркам:

Сакам да прашам дали можно е да имам нагло растење (growth spurt - не знам дали е точниот израз на македонски) бидејќи никогаш сум го немал, секогаш растев по 5 сантима годишно? Иначе имам 16 и пол години и сум 176 cm.
Да, ја нараснав околу 20 см на 16 год. летото и шокирав све живо во школо што беше.

172cm 80kg 130/80 mi bese pritisokot neknja kj doktorkata me merea radi nekoj zakon ova ona...

Да, ја нараснав околу 20 см на 16 год. летото и шокирав све живо во школо што беше.
И јас сакам истото да ми се случи, еве почнав и со вежби, хранење здраво, баскет итн, само не знам уште колку имам за растење... Инаку тој период дали си правел нешто за да се извишиш толку, или мајката природа вмешала прсти? Ако може да препорачаш што плус да правам, за да ја достигнам максималната висина...

И јас сакам истото да ми се случи, еве почнав и со вежби, хранење здраво, баскет итн, само не знам уште колку имам за растење... Инаку тој период дали си правел нешто за да се извишиш толку, или мајката природа вмешала прсти? Ако може да препорачаш што плус да правам, за да ја достигнам максималната висина...
Вежбав одраз, многу кошарка, точак, пливање летно време. Се хранев нормално и не идев во теретана. Најверојатно е генот да но 5, 6 cm плус добив сигурно од наведеново. Само ако приметиш дека растеш нагло внимавај како седиш, спиеш и се движиш јас не внимавав на тоа и малце се подискривив мислам не се глеа вака фала богу али ако почнам да се пипам се забележува дека некое од ребрата и коските имаат забегано ради тоа нагло растење

Alooo koe vezbanje hrana na 16 godini vrska nema toa vekje kasno e genetikata togash vlijae

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom