Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Праведно,имало правда и во државава до некаде,каква-таква..
Само едно ми е криво,што цел нивен гнасен живот ќе ги ранат во затвор.Ако се малце попаметни овие нашиве еден по еден треба да ги ликвидираат,а не од државен буџет леб да јадат.

Зошто сите зборите како да е готово, демек ги чека цел живот у затвор?

Има жалбени постапки. Додека не ја добиеме конечната пресуда, кога нема да има повеќе жалбени опции и можност за нивно прифаќање, тогаш зборете како било праведно.

idrizovo20c4xpmhz8.png

Ма какви доживотни какви бакрачи ,иронијата да биде голема е во тоа што во МК законот за максимален доживотен затвор е до 35 или 45 години така нешто и сега сите осуденици ги поделат едните 11 другите 12 третото 9,5 четвртото 13 години и после сето тоа заедно излезе 45,5 години па медиумите навестуваат дека се осудени доживотен затвор МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕ за нив само гилотина цццц

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Реакции на роднините по изрекувањето на пресудите за „Монструм“

Ма какви доживотни какви бакрачи ,иронијата да биде голема е во тоа што во МК законот за максимален доживотен затвор е до 35 или 45 години така нешто и сега сите осуденици ги поделат едните 11 другите 12 третото 9,5 четвртото 13 години и после сето тоа заедно излезе 45,5 години па медиумите навестуваат дека се осудени доживотен затвор МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕ за нив само гилотина цццц

нема врска ова. Од кај ти е ова? можеш да цитираш закон некој?

нема врска ова. Од кај ти е ова? можеш да цитираш закон некој?
Не знам да цитирам закон само знам десетте божји заповеди и ништо друго ,туку целиот мој живот сум читал весници и гледам дневник и никогаш не сум чул нит сум читал дека еден осуденик да е осуден до 45 години или пак 35 години и најчесто само неколку осуденици ги поделат заедно се собират и најавуваат како доживотен затвор тоа најчесто знам гарант.

Како немало некој да ги разнесе пред суд овие насобраниве, први Рамазан да го дочекаат.

И конечно казната стаса, се разбира ќе ги почекаме жалбите на вошкиве и државните органи за колку ќе се продадат.

Се надевам газните црева ќе им ги исчистат во затвор, заедно со усната шуплина и ќе ги најдат за 5 дена удавени во полна шоља измет. Исто така и еден одличен пречек да се подготви за гнасине у косове што си го ладат. Едниот да се самозапали, другиот класично да се обеси со врвки од патики.

Секако ова не ја намалува болката за децата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom