R
red.devil
Гостин
Не го следиш?Прегледај го приврзокот 96548
3 years ago today was one of the happiest days of my life. Thank you Sir Alex, thank you Man Utd![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го следиш?Прегледај го приврзокот 96548
3 years ago today was one of the happiest days of my life. Thank you Sir Alex, thank you Man Utd![]()
Затоа и прашав дали е спремен за да гура цела сезона пошо у кој друг клуб да иде тоа ќе се бара од него ама ако не може да го понуди тоа тогаш Милан/Интер не се дестинација за него.[
Тоа е проблемот со него, му дава изгледа некој лажна надеж дека може да игра по 90 минути, week in, week out, не е тој за стандарден CF како Руни, РвП. Лани потпиша новАли информацијава е од фејк акаунт дојдена така да не би верувала во ова. Сега за сега
![]()
Го следам али не сум логирана, od службен лаптоп е ова, нејќам да оставам „траги“Не го следиш?![]()
Воа е госип , приказната е од фејл , ббц нема врска со ова,само ги постира линковите.
Или ти си еден од админите на странава или ја украле сликава од форумов. Важното е дека и ти и они не го разбрале тоа што го прочитале а тоа е дека линкот од сликата е собирач на сите шпекулации и шпекулацијата е од Talksport или Mail.
На фб го најдов оваИли ти си еден од админите на странава или ја украле сликава од форумов. Важното е дека и ти и они не го разбрале тоа што го прочитале а тоа е дека линкот од сликата е собирач на сите шпекулации и шпекулацијата е од Talksport или Mail.![]()
Лажеш ку*во !!!На фб го најдов ова
Не сум админ.
Почнаа да никнат печурките по фејсбук и твитер за тоа: “И после викате Челси и Сити го уништиле фудбалот со трошењето на многу пари за играчи!“
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажано е и порано. Ван Гал не го сакал него. Желба на Мојс беше.[DOUBLEPOST=1404133072][/DOUBLEPOST]Мада тоа според мене е голема грешка. Крос е феноменален играч. А и управата ви е луда што се откажува од таков играчНишто од позајмицата Крос а?