Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FuSball goin on saturday night...Groundhog Day вечер у 10 на Сител, за сите што немаат nothing going on on a Saturday night.![]()
инаку филмот The Disappearance of Eleanor Rigby е составен од три дела, Him, Her и Them, воедно ни го прикажува филмот од негова, нејзина и заедничка гледна точка. Е сега првите два биле заедно прикажани лани, а Them годинава на Кан. Вчера излезе еден трејлер, што е најверојатно дека ќе бидат или два во еден, или пак трите во еден филм споени, ако е така целиот филм ќе трае 308 часа, не можам никаде да најдам информација од чија перспектива е трејлерот.Да да, јас го имам и тој поставено тука и трејлерот, доста години траеше тој проект, ептен го чекам и негоИнаку дали некој на темава го има спомнато филмот "Boyhood" ? Звучи интересно може да биде добар филм.

Конечно некој освен мене да го пише ова на форумов.Колку е само убава Џесика
Ех, не зафркавај. Џејмс МекАвој го има во Atonement, филм кој беше номиниран за Оскар за најдобар филм. Јас не сакам романтични филмови, ама Atonement ми е омилен, и тоа баш ради глумата на МекАвој.Клучно за ваков филм е хемијата меѓу актерите. Вака на хартија Мекавој не ми изгледа како актер што е за романтични филмови. Што знам.
Инаку дали некој на темава го има спомнато филмот "Boyhood" ? Звучи интересно може да биде добар филм.
Колку напорен филм за гледање е Her. Визуелно прекрасен, приказната мизерија
Не знам како и зошто ака не сум чул за филмот[DOUBLEPOST=1404052935][/DOUBLEPOST]According to writer/director Todd Phillips, ‘Old School’ is a ‘Fight Club’ remake. In a comedic retelling of the Brad Pitt classic, Vince Vaughn and Frank "the Tank" Ferrell start a fraternity to cheer up Luke Wilson after he catches his girlfriend mid-gangbang.Ех, не зафркавај. Џејмс МекАвој го има во Atonement, филм кој беше номиниран за Оскар за најдобар филм. Јас не сакам романтични филмови, ама Atonement ми е омилен, и тоа баш ради глумата на МекАвој.