Без кондом сте - Што ќе правите?

15 парчиња:гик:

Се прашувам што би кажал Фројд во врска со ова.
и тој би кренал раце :pos:
--- надополнето: 24 декември 2013 во 23:09 ---
Кога на времето ебав наоколу:) се знаеше. Кондом само кога буташ долу на неиспитан терен :)
И, жениве не се бунеа да пушат на голо, дури незамисливо беше за такви дејствија кондом...
Ама сега нови времиња...
А да... баш и не беа по пушењето...
а сеа не ебаш наоколу? :D

Многу просто,ако немам кондом ништо не праиме,а ако сум во таква ситуација пијан,нема назад.

Многу лоша особина ми е тоа,и сабајлето коа ќе станам одма отварам интернет и читам за секусално преносливи болести.

У такви сутуации идам даље освен ако не ми е сумњива типката.

141389_v0_600x.jpg

Еднаш имав секс без кондом, со еден кој не го знаев доволно добро. Уште потсвесно размислувам за можноста да закачив нешто. :unsure:
А океј беше тој, не му сметаше дека е без кондом.. Чиста сум личела.. Чудни луѓе :confused::confused:

Ако сум во ситуација One Night Stand со рандом Џенска.. НЕ, нема шанси да ризикувам.
Нема проблем ако сум со неа во врска долго време или ми е најдобра другарка па ае еден другарски (ова другарскиот ни одговара на сите :P )
Али (мислам дека сите ќе се сложиме) ако барем еднаш се најдеме во таква ситуација и не се деси ништо, потоа секој денар што ќе ни остане вишок ќе го трошиме за кондоми.. Condoms everywhere.. Кошули, фармерки, тренерки, патики, чорапи, во маските на телефонот.. Па што е сигурно сигурно, нема пропуштање на следеча шанса :D

Никако без кондом....до сега секад сум се контролирал и планирам да продужам така... едино во случај ако ми е девојка и сме во доста сериозно врска ондак би размислил ама и во тој случај тешко....

Никако без кондом....до сега секад сум се контролирал и планирам да продужам така... едино во случај ако ми е девојка и сме во доста сериозно врска ондак би размислил ама и во тој случај тешко....

I redoven, so devojka koristis kondomi bez isklucok?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom