Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Последно време ептен али страшно ептен ме нервираат The Hounds. Depp Purple никогаш не сум можел да ги сварам. RHCP и Linkin Park некогаш ми беа врв, али јбг ти треба одреден период да сватиш дека и тие се :гомце: ... Усвари шо набројувам бе, се ме нервира :D

Овие мене од ко се формираа ме нервираат :D Мамата му ебаа на видикот за добра рок музика.

Еднаш дилема ми беше дали е подобро да нема никаков бенд во Прилеп што ќе свири демек рок, или да има некаков било каков.
Тие ми ја разрешија дилемата за да се одлучам за првата опција.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
абе до пред 2-3 години дури си беа cover band добри беа при пијанство :ROFLMAO: се дур не се исфилмаа дека знаат да прават и самите музика... :sick:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Новите Арктик Манкис се префорсирани и за к.. не ги бива :D

Opeth такоџе мислам дека се префорсиран бенд. Имаат интересни песнички, но не толку страшно добри за да се крева толкава џева. Не се Поркјупајн Три да речиме :cool:

T

ta-ce-to

Гостин
Според 90 % од статииве што ги прочитав во темава сите музички бендови се префорсиран / шит...(мислам дека никој не ги спомна ирон маиден , дуран дуран и деепеш моде :eek:-weird) и да се навредуваат некои како Pink Floyd , Queen , Nirvana , Led Zeppelin е срамота ...:notworthy:
Он-топик , неможам да ги смислам R.E.M. Nickelblack , Van Hallen ,S.A.R.S. :sick: , и некои други што у моментов не ми доаѓаат на памет .

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Според 90 % од статииве што ги прочитав во темава сите музички бендови се префорсиран / шит...(мислам дека никој не ги спомна ирон маиден , дуран дуран и деепеш моде :eek:-weird) и да се навредуваат некои како Pink Floyd , Queen , Nirvana , Led Zeppelin е срамота ...:notworthy:
Он-топик , неможам да ги смислам R.E.M. Nickelblack , Van Hallen ,S.A.R.S. :sick: , и некои други што у моментов не ми доаѓаат на памет .
Убај се овие бе :D весели за денсање
.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
кајзерчифс, марун фајв, франц фердинанд и сличните на нив.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Новите Арктик Манкис се префорсирани и за к.. не ги бива :D

Opeth такоџе мислам дека се префорсиран бенд. Имаат интересни песнички, но не толку страшно добри за да се крева толкава џева. Не се Поркјупајн Три да речиме :cool:
Сериозно ова? :вонзем: Се заикнав ко прочитав. На темата, од ГНР ме фаќа такво...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.587
Поени од реакции
59.349
леле пази сеа ако ти се упукаат од темата за рејдиохеад нема да знаш главата каде ти е. :icon_lol:
Си очекував цитати.

Чекаш објаснување ? :D

Голема прашина се крева за нив на форумот (од тука и дознав за нив), но никогаш не сум ја отворил темата и да кликнам play на некоја песна.
Пред некој период @Andrew проба да ме зарази и мене, па ми пушти неколку линкови.
Ги преслушав и ниту една од песните не ми остави впечаток. Сега да ми ги пуштат истите, нема да ги препознам.

Не знам... можеби Енџру ми пратил погрешни песни :D

Kajgana Shop

На врв Bottom