СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
10329266_538098559649992_4199635490603435974_n.jpg

(пошто знам каква е ситуацијава на темава, некој лајк да подсоберам :cool: )

Ливерпулци, можно е Шакири во наредниов период да ви стане многу симпатичен.

Последно уредено:
Браво за албанците.... мислам за швајцарците...

ова ама ме иритира. Настрана заебанцииве, делува ко да не знае што е.

па никој од нив не знае што,дали е братучед со сестрата негова или пак само брат и сестра :D

Да играа Швајцарциве посамоуверено со Франција подобар резултат ќе извадеа. Само малку похрабро против Аргентина, да не се исплашат и збунат. Мило ми е за Швајцарија што дотурка толку и не ми смета воопшто што Албанци играат за неа. Одамна го имам тргнато национализмот настрана од фудбалот и музиката. Сакам добар натпревар,поштувам добри игачи и секоја чест на Шаќири, детево ќе биде голема ѕвезда.
Останатите што мавате сеир се надевам за тепање досада, во спротивно личи на завист и љубомора.

Да играа Швајцарциве посамоуверено со Франција подобар резултат ќе извадеа. Само малку похрабро против Аргентина, да не се исплашат и збунат. Мило ми е за Швајцарија што дотурка толку и не ми смета воопшто што Албанци играат за неа. Одамна го имам тргнато национализмот настрана од фудбалот и музиката. Сакам добар натпревар,поштувам добри игачи и секоја чест на Шаќири, детево ќе биде голема ѕвезда.
Останатите што мавате сеир се надевам за тепање досада, во спротивно личи на завист и љубомора.
Neşto mnogu nervozän? Da igraa uveren mnogu so xhuxhe magiçni i Olandija so Brazil zaedno go pukaa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom