Пошто си ти, инаку не давав лајк за вакво нешто
(пошто знам каква е ситуацијава на темава, некој лајк да подсоберам )
Треба да вратиш, да си знаеш.
(пошто знам каква е ситуацијава на темава, некој лајк да подсоберам )
ovie sllabi francuzi shto ne mozhat da mu tepat na ecuador so çovek po vishe ne mu zaslluzhavat da go igrat za finale. pllus visoki se za xhabe. zamisli da go imat magiçni xhuxhe. çe go pravat havuz!
Не е можно. Е сега жена му......можно еЛиверпулци, можно е Шакири во наредниов период да ви стане многу симпатичен.
Се распаѓаат и копачкиве од јачина. Ко скинат да е јазикот ми се гледа...
па никој од нив не знае што,дали е братучед со сестрата негова или пак само брат и сестраова ама ме иритира. Настрана заебанцииве, делува ко да не знае што е.
Иди лечи се!па никој од нив не знае што,дали е братучед со сестрата негова или пак само брат и сестра
Пуно не се нервирај, ќе ти се разниша забот од стрес.Иди лечи се!
ЗлатниотПуно не се нервирај, ќе ти се разниша забот од стрес.
Neşto mnogu nervozän? Da igraa uveren mnogu so xhuxhe magiçni i Olandija so Brazil zaedno go pukaa.Да играа Швајцарциве посамоуверено со Франција подобар резултат ќе извадеа. Само малку похрабро против Аргентина, да не се исплашат и збунат. Мило ми е за Швајцарија што дотурка толку и не ми смета воопшто што Албанци играат за неа. Одамна го имам тргнато национализмот настрана од фудбалот и музиката. Сакам добар натпревар,поштувам добри игачи и секоја чест на Шаќири, детево ќе биде голема ѕвезда.
Останатите што мавате сеир се надевам за тепање досада, во спротивно личи на завист и љубомора.