СП 2014 - Група Ц (Колумбија, Грција, БСК, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа Грците ја напаѓаат светската титула:D.

Шо шваба бе, ти да не сакаш да гледаме Копа Америка и Африкански купови у наредните рунди.
Барем ќе трчаат и ќе се борат.
Овие еднаш играат оваква утакмица, со Костарика ќе видиш сви позади.

Шо шваба бе, ти да не сакаш да гледаме Копа Америка и Африкански купови у наредните рунди.

Реков прав шваба, само ариевска раса поштува. :D

Фала богу дека сакам, има факинг европско за курвата вавилонска, чие последно издание пред 2 години беше едно од најочоболните, за разлика од ова светско кое е едно од најдобрите икада.

ALL TIME RECORD - Faryd Mondragon (Colombia) has passed Milla as the oldest player to play a in a game in World Cup history (43 years and 3 days old).

shaking_head_breaking_bad.gif

Џексон Мартинез играчишче.

@Донев (да земеш да прочепкаш ќе видиш дека пишав дека сите напаѓачи на топ3 екипите од топ5 лигиве се добар изборо вклучувајќи го и овој иако не е баш напаѓач.)

Мартинез 2 комада денес. Ваљда нема да му текне пак да игра со Гутиерез против Уругвај.

Ај ај, пак ќе се крие Боби при јака елиминација на Германија како што се палеше против Италија па го јадеа како гладно дете од Африка.

Јас стварно не знам што сте запнале против Азијци, Африканци, па и Јужноамериканци како што можам да забележам, да му се сневиди, снобови ниедни.
Ако не, да се прави Светско само со Англија (која е редовен пациент на Светските првенства), Шпанија, Португалија, Италија, Германија, Холандија, Франција, Бразил и Аргентина.
Па уште тука од Македонија, на Македонците им сметале афричките репрезентации, а од Камерун губи нашата мила репрезентација....:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Секој што изборил пласман на Светско, заслужил да е таму. Сите кои се пласираа понатаму заслужија да се пласираат, вклучувајќи ја тука и Грција.
Во фудбалот, како и во секој спорт, потребна е некогаш и среќа. На едните им се посреќува, на другите им се стемнува, сега јебига, тоа е.

Преку глава им било од афрички репрезентации и останати мали репрезентации кои поштено си тепаат....:pos::pos::pos::pos::pos::pos:И тоа се заради тоа што немаат пари и големи ѕвезди во тимовите....:pos::pos::pos: Снобови.
Смешни сте.

Заради такви муабети уште поголем мерак ми се прави и ми се полни срцево на ова Светско првенство....

Жал ми паѓа за слоновиве... Втор пат со ред вака испаѓаат... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom