Атеист
Дежурен Шаман
Абе чоекот си се изјасни дека сака машки тројки, и то бананата од уста не је вади, па сеа ти види.Така залажува малолетници... пардон момчиња.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе чоекот си се изјасни дека сака машки тројки, и то бананата од уста не је вади, па сеа ти види.Така залажува малолетници... пардон момчиња.
Мирен Чита, ќе те пратам на месечината.Не фала, таа што си ја пикаше на друго место претходно. Ти синко апни си бананата, ти дадов да ја јадеш, не да правиш друго.
Абе гледам анимист е и сумливо дали сака со машки или е почест посетител во зоолошка, овај де црква...Абе чоекот си се изјасни дека сака машки тројки, и то бананата од уста не је вади, па сеа ти види.![]()
Ѓурѓа кој дел не ти беше јасен дека со амеби не разговарам? Оди барај си некоја банана, ама не за јадењеМирен Чита, ќе те пратам на месечината.
Што бидна со одговорите, толку ни еден да не знаеш?
Не ми е јасно како можеш на 50г да бидеш толку заспан.Ѓурѓа кој дел не ти беше јасен дека со амеби не разговарам? Оди барај си некоја банана, ама не за јадење![]()
Доведи ја сестра ти, она ќе ти каже после.Абе гледам анимист е и сумливо дали сака со машки или е почест посетител во зоолошка, овај де црква...
А мајка ти спие ли?Доведи ја сестра ти, она ќе ти каже после.
ДА ѓурѓа заспан сум ама се тешам со позаспани ко тебе.Не ми е јасно како можеш на 50г да бидеш толку заспан.
Јас прашав, ти ако имаш одговор, одговарај, или не ме цитирај.Најпаматен си кога молчиш, само така ќе ја скриеш калпавштината.[DOUBLEPOST=1403637061][/DOUBLEPOST]
Доведи ја сестра ти, она ќе ти каже после.
Ќерка имаш?ДА ѓурѓа заспан сум ама се тешам со позаспани ко тебе.
Толку си некадерен па сам да си донесеш? Па и најголемиот хомо ако му донесат ќе плесне некоја
Те знаат од дома дека си по машките тројки?
Сепак, подфорумот е Религија.temava presla u seksualni frustracii i ponekoja fantazija
Претера.Ќерка имаш?
Дечак, ако мислите дека уште има христијани што го вртат другиот образ, сте се заебале.Претера.
Сепак поработи на односот.
тоа е Сатанистичка доктрина... луд, збунет, нормаљан...Дечак, ако мислите дека уште има христијани што го вртат другиот образ, сте се заебале.
На секоја провокација, дупло ќе ве рендам.
Јас така се молам на Бог, кој што ми мисли дупло да му врати.
Навистина!? Прво ти дојде и почна да провоцираш. И посочи каде пишува дека треба да се провоцира или навредува! Дали одењето контра Библијата (сепак си верник) може да се нарече богохулие? Да не зборувам за твојот будизам.Дечак, ако мислите дека уште има христијани што го вртат другиот образ, сте се заебале.
На секоја провокација, дупло ќе ве рендам.
Јас така се молам на Бог, кој што ми мисли дупло да му врати.
Инсистираш?тоа е Сатанистичка доктрина... луд, збунет, нормаљан...