Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Зошо Велинов сеуште постои на факултетов?
Сериозно треба да се пријави Велинов на некој на деканот на НЕКОЈ НЕ Е ВОЗМОЖНО ОВА. Петиција ако се направи цел факултет ќе се потпише дека е најнеодговорно суштество, срамота е.

Сериозно треба да се пријави Велинов на некој на деканот на НЕКОЈ НЕ Е ВОЗМОЖНО ОВА. Петиција ако се направи цел факултет ќе се потпише дека е најнеодговорно суштество, срамота е.

Па во неколку наврати си има спомнато човекот дека не му е гајле шо на евалуација имал најниски оцени. Не знам само како од Деканат не се замислат малце. Бази се полага за 4 дена а тој нема уште резултати од колоквиум....

Барем испитот да ни го одложат....

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1403346670][/DOUBLEPOST]И само што го напишав постот, РЕЗУЛТАТИ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:
:pos: А бе океј си е човекот, најотворен е на цел факултет за комуникација, со него можиш стварно да си направиш муабет. Другиве неможиш да ги прашаш нешто, ќе те навредуваат пред сите да ти се смеат.

:pos: А бе океј си е човекот, најотворен е на цел факултет за комуникација, со него можиш стварно да си направиш муабет. Другиве неможиш да ги прашаш нешто, ќе те навредуваат пред сите да ти се смеат.
Абе за муабет да и јас си имам праено со него ама ако го најдеш на факс. Ретко.

Да не знае некој дали предметот Сензорски ситеми е ист со Микросетила и мерни системи ?

И да не знаете некој изборни предмети без многу замарање?

Последно уредено:
Ako ima nekoj reseni zadaci od prakticnot del po verojatnost, toj sto e na kompjuter, ako saka da postavi tuka ili da neka mi pisi PM.

Коа е одприлика испитна у август од која до која дата?

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Каков предмет е Интернет програмирање корисен ли е и дали го прават тежок

Дечки, сакам да научам да направам свој динамички сајт. Од дизајн и програмирање знам само она што се учи во прва (структурно,објектно и веб дизајн). Некои совети како да се почне, која литература, кој туторијал, било што...? :)

Ај некој ако го слушал предметот еВлада да ми прати материјали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom