- Член од
- 17 декември 2011
- Мислења
- 79
- Поени од реакции
- 22
mnogu slab kvalitet ima hondava jas zemav od ramstor yamaha yzr m1 model kit od new ray i sum prezadovolen samo ne znam kako da stavam sliki na kajganava
mnogu slab kvalitet ima hondava jas zemav od ramstor yamaha yzr m1 model kit od new ray i sum prezadovolen samo ne znam kako da stavam sliki na kajganava
Добра е Хондата, за цената, а и кога нема ништо друго да се купи кај нас во МК. Инаку примарно собирам 1/18 коли, моторите ми се на второ место. Така да Ок ми се и овие од Маисто и Бураго.mnogu slab kvalitet ima hondava jas zemav od ramstor yamaha yzr m1 model kit od new ray i sum prezadovolen samo ne znam kako da stavam sliki na kajganava
Тешко дека ќе ги најдеш бандажите, евентуално да најдеш 360-ка од Бураго и да се приспособат за да ги ставиш на Хотвилс. Исто и за задната хауба. Јеби га, во МК живееме. Пиши му на @Andreja28 , член е на форумов, има тој неколку (Бураго) 1/18 360-ки, може ќе може да ти помогне околу деловите.Zdravo. Mi trebaat bandazi za Ferrari 360 Spider. Voziloto e 1/18 od Hotwheels. Isto taka mi fali i eden zaden disk i zadniot pokloopec na motorot. Odnosno moze i dva bandazi ako se najdat isti
Може да одговараат, порано Хотвилс користеше скоро исти калапи со моделите на Ферари од Бураго. Вреди да се проба. [DOUBLEPOST=1403500654][/DOUBLEPOST]jas imam od burago ama neveruvam deka odgovaraat naj ubavo da go pobara deckoto od macari toj ima rastureni kolicki
За бандажите, ти кажав, ако се договорите со @Andreja28 . За хаубата пиши му на @JeepMkd (исто член тука) , сам изработува модели од метал. Дечкото има магични раце и невиден талент. Ако сака да се нафати ќе добиеш оригинал хауба, можеби подобра и од Хотвилс. [DOUBLEPOST=1403511741][/DOUBLEPOST]Eden bandaz najdov, imalo rezerva pod hauba. Uste eden mi treba, a za hauba gledam od nisto pravite nesto! Belkim ke smislime nesto.
Еве го задниот дел (хаубата) на двете, скоро идентични.jas imam od burago ama neveruvam deka odgovaraat naj ubavo da go pobara deckoto od macari toj ima rastureni kolicki
Одлична ти е идејата за диорама. Добро изгледа. На позадината од витрината може да залепиш постер од на пример некој сервис или паркинг, испринтај го на компјутер/штампач. Друга работа, колите многу "светат" за на отпад. Земи направи им р'ѓа со разредена кафена и бела боја или испрљај ги некако, со чекан направи ги како да се "слупани". На пример нешто како ова :Update na Graveyard
Proba sto porealno da ga napravu.Pisete sto mislite
Прегледај го приврзокот 96046 Прегледај го приврзокот 96047 Прегледај го приврзокот 96048 Прегледај го приврзокот 96049 Прегледај го приврзокот 96050 Прегледај го приврзокот 96051 Прегледај го приврзокот 96053 Прегледај го приврзокот 96055