Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера на у билтено на италија коеф. 0-4 жти беше 1.60, у 11 саато сабајле уплакам ја, паднал на 1.30 ^^

Добро бе, се свести ли барем некој да почне да уплаќа на ГГ3+ да се збогати?! :eek:

Германија-1&3+
Гаске- 1
Романија-1 одбојка мажи
Турција-1 одбојка жени
со 500 за 4500

Germanija 1-1/3+
Gasquet
Portugalija odbojka
Turska so dva seta razlika,zeni odbojka
Crna Gora so dva seta razlika odbojka
Makedonija so dva seta razlika

Јас ... Грција - Јапан ми беше прва на тикет :icon_lol:
c-c-c и одма си падна море море шо ќе бевме бе толку баксузи бре бре, сигурно и јас да пишам нешто гарант исто ќе биди... :LOL:

Изгледа јас сум во ретките шо е презадоволен од СП едино вчера Франција и Еквадор(90+ со Швајцарија али таа и ризик беше) ме јебнаа до сега овие систмите шо ги уплакам не ги ни сметам пошо таму коеф се над 4 шо ги играм

Аргентина Т12+ прво 2,50

Изгледа јас сум во ретките шо е презадоволен од СП едино вчера Франција и Еквадор(90+ со Швајцарија али таа и ризик беше) ме јебнаа до сега овие систмите шо ги уплакам не ги ни сметам пошо таму коеф се над 4 шо ги играм

Аргентина Т12+ прво 2,50
2.7 во марбет имаш.

Абе ја толку сум баксуз, Иран толку добро се брани или Аргентинциве се тенџериња?

Меси ме држи у игра, за малце ќе паднев на 1.15 коеф. Останува уште да тепа и Босна и да не тепаат Алжир со Кореа и Португалија со САД. Да лапнам некоја пара и ја, вака по мојот долгоочекуван comeback.

Иначе ливчето ми е:

Хондурас - Еквадор 2
Аргентина - Иран 1
Нигерија - Босна 2
Кореа - Алжир 1X
САД - Португалија 1X

Уплата 50 - Добивка околу 500.

Колку ме курчи овој Панчев тоа чудо некое.

Од денес имам еден спорт помалку за кладење, а тоа е фудбалот. Нека се ебе и светско и фудбал и се живо поврзано со него, слободни се од утре натака. Си останувам на тенисот, таму најмногу ми иде. Ќе ти се плукнам во кретеноидното светско, секој ебан кикс го погодив, ебате несреќата што сум. Да умрат сите Германци до еден, матер да им ебам.

Кога почна светсково бев 2500 во плус, сега сум 2000 во минус, стварно незнам дали да продолжам или да се откажам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom