СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мех, само да се хејтало нешто, кога кај нас најдобар играч лани беше Ибраими.
Башка во Франција има троа повечко африканци него ли чисти французи.Таков е светот нема нигде чисти репрезентации/земји.
Али добро with that said, добра заебанција е ова поштувам (y) :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Go nema Tapetarișt Petri

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
sudija go sudel offside ke go daval ovija Xhaka uște jedan. Ali Onduras ke pati, çe bide pukan pa ti kako sakaș sea.
sudiata go unishti cella utakmica, shfiqarska igrashe po dobro, ali nemashe ksmet. eurosporti go prashuvale pele koi se 3 nai dobri fudbollisti u ovaj sfetski kampionat a pele kao od pushka gi redil: br. 1. xherdan shaqiri, br. 2 granit xhaka, br 3. blerim xhemaili ,br 4. admir mehmedi, br 5. shkodran mustafi i br. 6 xhevat prekazi

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добро уживавме додека траеше. Кој ќе ги гледа сега овие јадници :confused:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Добра утакмица. 7+ :cuc: Пиши си ги ти Росемберг пак Јапонија и Италија 1
П.С достате бе шчипоњи едни

T

Torchyrus

Гостин
Не знам дали само јас приметив ама на поголемиот дел од играчите на Швајцарскиот тим фризурите им беа повеќе од сељачки :confused: мада со оглед на тоа од каде имаат потекло поголемиот дел не треба да ме чуди...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Добро уживавме додека траеше. Кој ќе ги гледа сега овие јадници :confused:
:pos::pos: Не мора да ги гледаме :D Мада којзнај можи ќе падни добар фудбал латино амери се. Да беа арапи и ѓупци не го ни пуштав телевизорот

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Не знам дали само јас приметив ама на поголемиот дел од играчите на Швајцарскиот тим фризурите им беа повеќе од сељачки :confused:
BERBEROT DZAFER OD ALBANIJA ZIVEE VO OSTRELIJA SPECIJALNO OTIDE U BRASIL DA GI SISA SITE.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Не знам дали само јас приметив ама на поголемиот дел од играчите на Швајцарскиот тим фризурите им беа повеќе од сељачки :confused: мада со оглед на тоа од каде имаат потекло поголемиот дел не треба да ме чуди...
Веќе си допишал тоа шо ќе го пишев ;)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Не знам дали само јас приметив ама на поголемиот дел од играчите на Швајцарскиот тим фризурите им беа повеќе од сељачки :confused:
Misljim prasanje ne ti e na mesto. Sam si go odgovoruval.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Oooo Bljerime luda glavo
jebem ti majku i tatko
pucao si ga od Zajazi
dao si ga u Brazilj
Jedan gol si dao
ali Zajazi sada slavi
Oooo Bljerime

evo drugari mojjj,imamo i sada pesma za nas drugar Bljerim.Zajazi na noge,koljemo telje,pucamo od kaljas.Sutra idemo da go pravimo istra flizura kod Nusret,kazao je da imamo besss parre.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
sudiata go unishti cella utakmica, shfiqarska igrashe po dobro, ali nemashe ksmet. eurosporti go prashuvale pele koi se 3 nai dobri fudbollisti u ovaj sfetski kampionat a pele kao od pushka gi redil: br. 1. xherdan shaqiri, br. 2 granit xhaka, br 3. blerim xhemaili ,br 4. admir mehmedi, br 5. shkodran mustafi i br. 6 xhevat prekazi
ne sum go slagal. Qu teral Itcfilt da go igra tolku defanzivit? Nikoj sluçaj. Xherdan seçen od igri, a toj e nomer eden. Nomer due Xhaka mnogu dobar ot Xherdan. I ministerit Saraqini go vika ovo u çajdzilnica tuka u Saraișt.

Kajgana Shop

На врв Bottom