СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
:cuc; Камерманот :cuc:

Benzema drvo ne go biva hehe

:cuc: :cuc: :cuc: Браво. Следен меч Жиру да го повтори истово...не за другиве што секако без основа и врска ќе бидат против него туку за мене и спортска. :D

Го поништиле голот :pos:
СЕ ПРОТИВ БЕНЗЕМА!!!

Каков идиотски судија, свири крај сред акција на Франција и шут од гол позиција. Дебил дебилски o_O

Не важи голот а ?

Добро е.

Куијперс значи нема да суди финале. Ок.

АБЕ СВЕ ДА МУ ЕБАМ НА СУДИЈАТА! НА ПРОШЛАТА МУ ОДЗЕДОА ГОЛ ДЕМЕК АВТОГОЛ СЕА МУ СВИРНА! НАЈБОЉИ СРЕЛЕЦ ГО ИАМ УПЛАТЕНО МАМИЧЕТО! :mad:

Еј судија педер. Пушти го човекот нека се радува ебати што е битно 5 или 6 се.

:cuc; Камерманот :cuc:

Benzema drvo ne go biva hehe

:cuc: :cuc: :cuc: Браво. Следен меч Жиру да го повтори истово...не за другиве што секако без основа и врска ќе бидат против него туку за мене и спортска. :D

Кхм, што е со тебе и со Жиру, ќе може еден quick recap?

Фала Швицарска за претставата.

Ој етничка дискриминација,им го поништуеле голот,долга е раката на браќава:pos:

Најдобар натпревар до сега ! Многу шанси, голови па и нереализиран пенал без остри стартови, жолти картони и поголеми прекини... Фалеа Калински и Панчев да коментираат да дадеа уште поголем шмек.. а не со овие двајцава што го тупеа цела утакмица за Бензема бил првиот играч после 40 години што постигнал 2 гола во првите 2 натпревари па и тоа од 100 пати што го кажаа 80 пати го згрешија...
п.с добар беше со швајцарското сирење...

Кхм, што е со тебе и со Жиру, ќе може еден quick recap?
Ништо? Не знам зошто мислиш дека има нешто :D

Онака си го поштувам како играч. Како што поштувам и многу други играчи :D Топџииве можат да потврдат дека Жиру има поддршка од мене во нивен фан клуб :D

Башка го имам уплатено да биде најдобар стрелец за Франција, ама тоа дефинтивно нема никаква врска со коментариве што ги пишувам, и без тоа ќе ги пишував коментариве за него, како и што пишувам дека Бензема е добар напаѓач и покрај тоа што ете неговите голови ми идат контра типот :D[DOUBLEPOST=1403297954][/DOUBLEPOST]
Противници на Аргентина до 1/2 финале- Иран, Нигерија, Швајцарија, Белгија/САД/Португалија

Lionel-Messi-130801-LAughing-R300.jpg
Што би се рекло ако не стигнат до 1/2 финале нека си даде отказ цела репрезентација и да им дадат на женската репрезентација да игра ако не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom