Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
А не ми е јасно зашто да не може така, а може да се игра тип 1 и 3+
иста игра само друга прогноза, сфашта.
друже тикетот се проверува веднаш по уплатата,даваш пари,не проверуваш,после псуеш по други.........и не си прв на темава ОВА Е ВАША ГРЕШКА не на лепотицата шо лакира нокти таму по цел ден и чека да ја шмекне некое згодно машко таму

Има некој искуство со bwin , каква кладилница е ?
Веродостојна ли е, ок ли е за исплата итн. Основни информации.
Вчера ме поебаа на bet365 и marathon со жолтите картони, а гледам bwin си тераат по статистиката на FIFA па сакам таму да се префрлам. Има некој шо игра на bwin?

Има некој искуство со bwin , каква кладилница е ?
Веродостојна ли е, ок ли е за исплата итн. Основни информации.
Вчера ме поебаа на bet365 и marathon со жолтите картони, а гледам bwin си тераат по статистиката на FIFA па сакам таму да се префрлам. Има некој шо игра на bwin?

Пиша @Кико Д. изгледа забраниле од кај нас играње и лимитирале 1е уплата.

kolku eura zima za verifikuvanje akaunt na skrill ..[DOUBLEPOST=1403266687][/DOUBLEPOST]
Па дури имав пари на акаунтот до пред неколку месеци така беше, сега незнам дали има измени.

Едит: Уште е така.
Прегледај го приврзокот 95732

Прегледај го приврзокот 95733
na chat prasa li so e rabotata zaso e limitirano ?

Добар Уругвај синоќа, ама криво ми е што не ставив прв стрелец Кавани или Суарез имав уште 600 денари по 300 можеше, сепак добро е и вака.

Не форсирам денес, утре има подобри утакмици:
Италија т12+прво @5,5
Франција т22+ прво@6.55
36 коефициент на 100че, за истите типови во Спорт Лајф одвај 14 коефициет. Не дека ќе испаднат, ама за овие коефициенти вреди да се проба.

Исто Аргентина 2+ прво 2+ второ исто е 5 коефицент, во Спорт Лајф одвај 3,6.
Италија х-1
Франција х-2
Босна 2
Португалија 2&3+
на 20че

kolku eura zima za verifikuvanje akaunt na skrill ..[DOUBLEPOST=1403266687][/DOUBLEPOST]
na chat prasa li so e rabotata zaso e limitirano ?
Прашав пред неколку месеци на темата „обложување на нет“ и му пишав нив, ми рекоја дека за Македонија е лимитиран влогот на 1 евро. Причина не памтам дали ми кажаја или не.

Прашав пред неколку месеци на темата „обложување на нет“ и му пишав нив, ми рекоја дека за Македонија е лимитиран влогот на 1 евро. Причина не памтам дали ми кажаја или не.
som e taka turi i pepel

Има некој споредувано, во која кладилница има најголеми квоти за Точен Резулатат?

Италија ме интересира, за 0:0, и 1:1?

kolku eura zima za verifikuvanje akaunt na skrill ..

Нема потреба да верификуваш акаунт, за верификуваање на картичка ти префрлува на скрил акунтот од 1 до 3 еура за да ја внесеш цифрата која ќе ти стигне на смс, за да потврдат дека е валидна, тоа е се.

За вечер Балотели не дава гол 1.8

до колку саат исплаќа спортлајф знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom