Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ги гледав коефициентите на maxbet сабајлево, ги запишав и излегов да уплатам кога тоа во кладилница сите се намалени :facepalm:.

Шпанија 1&Т1
Хрватска 0-2
Холандија 2&2-3

8.6

Точно... Белгија 1 си ја фатив и си ги комплетирав ливчињата. Среќа на работа вчера заглавив до 6:30h па немав време да ја уплатам 1-1 ( ке го јадев):confused:
Вчера Бразилците ме скичмија малце, али идемо даље :)

еве едно за добро утро (без уплата и добивка, за тие што ги нервира, нека си замислат колку им одговара дека е уплатата, па нека им биде полесно)

10433785_10204029459632285_4437597724047226214_n.jpg
И мене вчера Бразил...Туку де дај нешто сигурно за денес, утре. Сакам само од СП. Ако може мислам. :)

Шпанија денеска ми е must buy 1
Мислам дека ниската одбрана на чилеанците не ќе може да се носи со корпулентниот напад на шпанците.а и Дел Боске не верувам да се глупира две утакмици по ред.ќе ги стегне играчите и ќе добијат со хендикеп.

Хрватска двојката треба да пука,на едно ќе ја изиграм 2&2-3

Холандија 2+пп треба да ја даде,австралците имаат очобол одбрана

"корпулентниот напад на шпаниците"-играат со 1 напаѓач што нема никогаш дадено гол за репрезентацја/играат со лажна 9ка

И мене ми е чист 1 таа не се залетувајте на 3+, не верувам Шпанија да доминира.

Знам брат, затоа и "провоцирам", не можам да им се наситам на простаклукот :pos:

Барем едно од ливчињата да ти беше со нешто појака уплата, па да провоцираш. И не, за твја информација, не е простаклук ако сметаш дека треба да скриеш уплата.
Ова не е УЈП, ниту пак некој ке ти ги земе парите.
Единствена разумна причина зашто би криел добивка е ако е пуштено ливчето на смешни пари.
Втората е помалку веројатна, ако имаш пријатели по форумов, па не сакаш да се дознае на колку пари се кладиш.
Знаејки каква оговарачка нација сме, и тоа нема да остане скриено подолго време.

Не заеба, свака част.

Барем едно од ливчињата да ти беше со нешто појака уплата, па да провоцираш. И не, за твја информација, не е простаклук ако сметаш дека треба да скриеш уплата.
Единствена разумна причина зашто би криел добивка е ако е пуштено ливчето на смешни пари.
Втората е помалку веројатна, ако имаш пријатели по форумов, па не сакаш да се дознае на колку пари се кладиш.
Знаејки каква оговарачка нација сме, и тоа нема да остане скриено подолго време.

Не заеба, свака част.
Брат, му пишав и вчера, и стварно не можам да разберам која е целта да ја криеш уплатата и добивката ако не сакаш да те дознаат дека играш или дека фаќаш... Едноставно е, не сликај и готово. Еве ја лично многу ретко постирам у темата добивка, едноставно не ми се постира, ме мрзи да сликам, ептен некогаш ако закачам убаво па тогаш постирам.

Иначе за вечер као што видов се најавува состав на Шпанците без Пике, со Чави Мартинез на негово место и без Силва, Педро на негово место. Нормално, неофицијално е ова, не е сигурно дека ќе излезат со овој состав.

"корпулентниот напад на шпаниците"-играат со 1 напаѓач што нема никогаш дадено гол за репрезентацја/играат со лажна 9ка

И мене ми е чист 1 таа не се залетувајте на 3+, не верувам Шпанија да доминира.

Имаш страшно добар коефициент на Шпанциве за 1&0-2 гола на bet365, 4.50 e...

Не заеба, свака част.

Не сум заебал никого во животот никогаш, па ни сега вас :)

Само не ми се верува каков народ сме, не гледаме пред себе и за себе, туку гледаме комшијата колку уплатил и колку фатил...
ако фатил, со среќа нека му се колку и да фатил...важно добил човекот, нели?

последново ливче со 300ден ми е уплата, добивка скоро 2000ден
парите уште не ги земав, после работа ке ги земам, ливчето дома ми е, пред да ги подигнам парите ке ви го сликнам пак со уплата и добивка, штом толку ве исполнува туѓа уплата и добивка.

На крајот јас среќен, вие исполнети и идемо у финале :гик:

Не сум заебал никого во животот никогаш, па ни сега вас :)

Само не ми се верува каков народ сме, не гледаме пред себе и за себе, туку гледаме комшијата колку уплатил и колку фатил...
ако фатил, со среќа нека му се колку и да фатил...важно добил човекот, нели?

последново ливче со 300ден ми е уплата, добивка скоро 2000ден
парите уште не ги земав, после работа ке ги земам, ливчето дома ми е, пред да ги подигнам парите ке ви го сликнам пак со уплата и добивка, штом толку ве исполнува туѓа уплата и добивка.

На крајот јас среќен, вие исполнети и идемо у финале :гик:
гледајда има точка после 2,односно пред трите нули..........треба вака да изгледа 2.000,а не 2000

Имаш страшно добар коефициент на Шпанциве за 1&0-2 гола на bet365, 4.50 e...
Ау па ова е и те како добар коефициент уствари.... на мисла ме стави, вреди да се проба..

не ги заборавајте нашите жени кошарка да губат вечер со хендикеп . Вистински срцки се !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom