- Член од
- 12 мај 2014
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 422
Се гледа колку е продуктивен ГТЦ кога во зимно време убива и ждири од сите страни, па луѓе намерно влегуваат во продавници да се стоплат. И пред се е утнат во многу работи. Денес во Париз никој не оди да гледа стакленици, туку оди да ги гледа чудата на архитектурата направени уште пред 500 години.Правилен си, ипак тоа што изгледа како пред 300-400 години е помодерно од тоа што се градело пред 50тина, а за продуктивност па муабет да не правиме...
Башка што ни го откри синдромот „се разбирам и за се сум стручен“.
И у право си бе другар, кажи им таму у централа се да рушат. Кај вреди за вакви говеда шо така ги учел системот барок да се прави ? Ма нека рушат се, у гомна да се давиме.
П.С. прекини да ги гледаш работите низ црвено-плава призма и сфати дека не се сите за едните или за другите
Кога мене би ме прашувал јас сите куќи, станови и останато би ги градел во автентичен македонски стил. Што им фали на куќите во Крушево, Охрид, Велес? Ете во Англија се се гради по традицијата, Грција исто така, Франција исто така, Шпанија исто така и многу други земји. Кај нас новите куќи на што личат?