.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Еве на пример многу истражувања покажуваат дека хомосексуалците не покажуваат знаци дека се ненормални или пак имаат некакво пореметување за разлика од нас кои си сакаме женски пол... така да тоа не е точно дека оние се ненормални а ние сме сосема нормални. Јас знам што можам да направам но според твојот одоговор ти што го даваш значи дека ако ти имаш во животот без разлика било машко или женско и ти каже дека е хомо тогаш значи ти ќе го оставиш и ќе кренеш раце од него бидејќи според тебе тоа не се родило нормално како повеќето туку е ненормално...[DOUBLEPOST=1402586450][/DOUBLEPOST]Од каде го извади тоа дека имам нешто против геј популацијата ( по наши кажано педерите и лезбејките). Ако не ги сакам не значи дека по автоматизам ги мразам или како што е популарно тука дека или ги сакаш или си хомофоб. Веќе ако сме кај хомофобија повеќе би рекол дека ги сожалувам затоа што не се родиле нормални како и сите други, далеку од тоа дека ги мразам, но на крај на памет би ми паднало и мене и на секој човек со здрав ум и разум нивниот проблем што се родиле такви да го рамнам на ниво на нешто нормално, нивната сексуална ориентација на рамниште на нормална итн.
Инаку во врска со прашањето ништо што би направил. Што можам да направам и што можиш ти да направиш. Ке ги убедуваш другите и него дека е нормално како и сите други а знаеш дека не е? Ајде јас тебе да те прашам нешто кога сме веќе кај прашањата. Ако за тебе педерлукот е нормален дали ти посакуваш твоето дете да е педер. Ете некои посакуваат машко, некои женско. Дали ти сакаш твоето дете да биди педер пошто ете да речеме дека ако сум јас против тогаш како контраст на тоа ти немаш ништо против и сметаш дека е најнормална работа. Ете и мене чисто ме интересира. Исто како што ме интерсира по кој критериум за исти навреди некој тука добива бан а некој никому ништо. На некој му бришат постови на некој не и само затоа што е педер ( или лезбејка) или ги поддржува. Дали тоа е официјален став на форумот во врска со педерите, дали администрацијата и официјално ја прифаќа тезата дека нивната сексуална ориентација е нормална или е само изолиран случај на злоупотреба на службена должност од страна на одредени лица.
Ти што мислиш за што ги подржуваат?Сигурно ги подржуваат, ама уште не се знае за што![]()