Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Донев се слага со мене, ќути ајдеА бе е провокација ама ај![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Донев се слага со мене, ќути ајдеА бе е провокација ама ај![]()
Доволна причина да се покаже дека си грешкаДонев се слага со мене
Пер кога Јунајтед го купи Мата им честитав во фан клуб добив 5 нотификации у 2 минути...а они ни земаа играч..ова е исто како фан на Арсенал да ни каже "Добар е Фабрегас, малце лошо играше во Барса така да ако продолжи како кај нив можеби нема да игра добро, ама има потенцијал да биде ѕвер" и ние да го цитираме "ШТО ТИ Е ТЕБЕ БЕ АЈ ПРИЗНАЈ ДЕКА ТИ Е КРИВО ШТО ГО ЗЕМАВМЕ ХЕХЕ ПАТЕТЕ" (или нешто у таков стилЕптен си нежна Зорице![]()
Ленор пие.Ептен си нежна Зорице![]()
Па не дека нив не им е криво што не го земаа Фабрегас. Глеј ги, повеќе фанови на Јунајтед има денес на темава него на ЧелзиПер кога Јунајтед го купи Мата им честитав во фан клуб добив 5 нотификации у 2 минути...а они ни земаа играч..ова е исто како фан на Арсенал да ни каже "Добар е Фабрегас, малце лошо играше во Барса така да ако продолжи како кај нив можеби нема да игра добро, ама има потенцијал да биде ѕвер" и ние да го цитираме "ШТО ТИ Е ТЕБЕ БЕ АЈ ПРИЗНАЈ ДЕКА ТИ Е КРИВО ШТО ГО ЗЕМАВМЕ ХЕХЕ ПАТЕТЕ" (или нешто у таков стил)