Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.666
- Поени од реакции
- 88.538
го знам ова ама многу сецка во секој случај фала ќе се обидам на ова да гледам ако најдам некој друг странски линк добро ќе биде, ако не ќе останам на сецкањеБразил живее за фудбалот , ова е вистинска атмосфера , а не тие вувузелите од ЈАР !!![DOUBLEPOST=1402598648][/DOUBLEPOST]
http://web.maxtv.mk/
Ко пијавица е кога ќе се закачи и тука е не мрдаКаква шуга е овој Питбул, сегде го има...
Официјална маскота им е за ова првенство.Види ги Јапонциве со каков авион дошле во Бразил, како да не навиваш за нив после ова.
![]()
Џеј ло ти е самоКој ќе каже дека Џеј Ло има 44 год
Питбул шмукнат е во фацата како наркоманите, а и како е облечен само![]()
Pikachu :3Официјална маскота им е за ова првенство.![]()
DALEКаква шуга е овој Питбул, сегде го има...
Од кај кур ти знаеш како е ситуација тамо и зашто протестираат?Ај бе па и овие циганштурииве да им ебам крфта, кај им даваш Светско првенство да се одржува у тоа вукојебината амазонска да ги види и чуе светов, ќе протестираат, ти ебам тоа умноболните секташи малоумни!
Од голман у Работнички до модератор на кајгана форумОвој Ѓоко што е сега на мтв толку човек без везе немам видено во животот. Кога бранев за Работнички колку се караше со мене тоа е чудо само заради тоа што јас бев дете на мутобариќ и бев поблиску со муто отколку со него. Сега најде да зборувал за фудбал мајко милачовекот бил слаб на прогнози.
БравоОд голман у Работнички до модератор на кајгана форум![]()