СП 2014 Бразил - генерална дискусија

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Бразил живее за фудбалот , ова е вистинска атмосфера , а не тие вувузелите од ЈАР !!![DOUBLEPOST=1402598648][/DOUBLEPOST]
http://web.maxtv.mk/
го знам ова ама многу сецка во секој случај фала ќе се обидам на ова да гледам ако најдам некој друг странски линк добро ќе биде, ако не ќе останам на сецкање :D[DOUBLEPOST=1402599180][/DOUBLEPOST]
Каква шуга е овој Питбул, сегде го има...
Ко пијавица е кога ќе се закачи и тука е не мрда :D

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Кој ќе каже дека Џеј Ло има 44 год :icon_lol:
Питбул шмукнат е во фацата како наркоманите, а и како е облечен само :facepalm:

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кој ќе каже дека Џеј Ло има 44 год :icon_lol:
Питбул шмукнат е во фацата како наркоманите, а и како е облечен само :facepalm:
Џеј ло ти е само :vozbud: 44 години има а можат 22 годишни девојки да и носат вода :rolleyes:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Ај бе па и овие циганштурииве да им ебам крфта, кај им даваш Светско првенство да се одржува у тоа вукојебината амазонска да ги види и чуе светов, ќе протестираат, ти ебам тоа умноболните секташи малоумни!
Од кај кур ти знаеш како е ситуација тамо и зашто протестираат?
Демек, не може да постои никаква валидна причина за протестирање против WC?

Ја никад не би протестирал вака, против WC, кога би се паднал у моја земја, али не знаеме таму што е како е. Плус ја не сум никаков репер.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Овој Ѓоко што е сега на мтв толку човек без везе немам видено во животот. Кога бранев за Работнички колку се караше со мене тоа е чудо само заради тоа што јас бев дете на мутобариќ и бев поблиску со муто отколку со него. Сега најде да зборувал за фудбал мајко мила :facepalm: човекот бил слаб на прогнози.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Овој Ѓоко што е сега на мтв толку човек без везе немам видено во животот. Кога бранев за Работнички колку се караше со мене тоа е чудо само заради тоа што јас бев дете на мутобариќ и бев поблиску со муто отколку со него. Сега најде да зборувал за фудбал мајко мила :facepalm: човекот бил слаб на прогнози.
Од голман у Работнички до модератор на кајгана форум :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom