Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што бе, претседателот ни наш почнал со фудбал да се бави? И тоа одма у Челси, машала, машала.Уф, отсекогаш сум го сакал како играч. После долго време сум оптимист за успешен трансфер.
Серизно, мислам дека баш играч како Фабрегас му требаше на Челзи.
![]()
Смислена е веќе тактиката...![]()
Немав место бе, ме мрзеше да кликам полево... hahaШто бе, претседателот ни наш почнал со фудбал да се бави? И тоа одма у Челси, машала, машала.![]()
Ај честито нека ни е, се надевам ќе се покаже добро. Сеа навијачиве на Арсенал ќе шизнат.Него, колку пари плати чика Роман за него?
Џену сфаќам со добри намери дека постираш, ама не би требало ова да се граничи со некоја линија на провокација ?Шитнавте циркузант добивте класа везњак. Ако остане здрав може да е signing of the season. Честитки.
Smijem al place mi se работава а ?Top player. Честитки од моја страна. Избра средина каде што може да се докаже и да игра прв тим како замена за еден Лампард. Се најдобро.
1- Ако најголем успех ни е "Им го земавме на Тотенхем !!!" или "Им го земавме на Арсенал!!!" подобро да не се натпреваруваме..лани така СМЕ МУ ГО ЗИМАЛЕ НА ТОТЕНХЕЕЕЕЕМ РАТАТАТА па без титула останавмеВие во мене ле се сомневате бе? Кој е виновен за трансферот на Вилиан?
Ајде нека му е со среќа, добивме одличен играч за супер цена.
п.с да се навратиме малку во минатото
-"If I ever wear a Chelsea Shirt You have the permission to kill me."
Fabregas[2010][DOUBLEPOST=1402590764][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 95067
![]()
Зашто на смеа на шала, сериозно си беше кажано тоаНа смеа, на шала, тој муабетот меѓу Пике и Дел Боске пред прес-конференцијата се покажа точен.
Честито нека е
А бе е провокација ама ајАбе змејски нека ти се нафрлат, не значи дека ќе се избришене е провокација тоа, сеа што има некои ептен нежни тоа е друго
![]()
Ај бе достаА бе е провокација ама ај![]()