Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Уф, отсекогаш сум го сакал како играч. После долго време сум оптимист за успешен трансфер. :vozbud::vozbud::vozbud:
Серизно, мислам дека баш играч како Фабрегас му требаше на Челзи.
16hn1w7.png

Смислена е веќе тактиката... :D

Уф, отсекогаш сум го сакал како играч. После долго време сум оптимист за успешен трансфер. :vozbud::vozbud::vozbud:
Серизно, мислам дека баш играч како Фабрегас му требаше на Челзи.
16hn1w7.png

Смислена е веќе тактиката... :D
Што бе, претседателот ни наш почнал со фудбал да се бави? И тоа одма у Челси, машала, машала. :D

Иначе се очекува во наредните неколку дена да се официјализираат и Коста и Луис. После ова, може да се затвори трансфер периодот, другите нема што да бараат :D

Вие во мене ле се сомневате бе? Кој е виновен за трансферот на Вилиан? :D
Ајде нека му е со среќа, добивме одличен играч за супер цена.
п.с да се навратиме малку во минатото

-"If I ever wear a Chelsea Shirt You have the permission to kill me."
Fabregas[2010][DOUBLEPOST=1402590764][/DOUBLEPOST]
10441172_1070031686370380_4969555108832603109_n.jpg
:D:D:D

На смеа, на шала, тој муабетот меѓу Пике и Дел Боске пред прес-конференцијата се покажа точен.

Честито нека е

Добро е Фабрегас потпиша пред Коста што значи има некои заостанувања со Коста изгледа :sneaky:

Супер, што повеќе шпанци тоа подобро за мене, ќе си навивам за повеќе наши играчи (y) :icon_mrgr:

Јас немам ништо лошо пишано за Фабрегас добар играч си е, се надевам добро ќе се покаже. ВАМОС СЕКС ЗАГРЕГАЖ !

Dobro napraveno :D
@DaniBMW aj tvoeto ekspertsko oko da ja proveri slikava :D

Ај честито нека ни е, се надевам ќе се покаже добро. Сеа навијачиве на Арсенал ќе шизнат. :D Него, колку пари плати чика Роман за него?

Што, кој како ?

Шитнавте циркузант добивте класа везњак. Ако остане здрав може да е signing of the season. Честитки.
Џену сфаќам со добри намери дека постираш, ама не би требало ова да се граничи со некоја линија на провокација ?

На пример утре ако го продадете..што знам..Руни и јас пишам "Добро е од ова дрвово се ослободивте" сигурно ќе ми се нафрлат некои, без разлика што јас си постирам свое мислење за играч. (карикирам, не мислам дека Руни е дрво уште од сега да расчитам :D )
Top player. Честитки од моја страна. Избра средина каде што може да се докаже и да игра прв тим како замена за еден Лампард. Се најдобро.
Smijem al place mi se работава а ? :D
Вие во мене ле се сомневате бе? Кој е виновен за трансферот на Вилиан? :D
Ајде нека му е со среќа, добивме одличен играч за супер цена.
п.с да се навратиме малку во минатото

-"If I ever wear a Chelsea Shirt You have the permission to kill me."
Fabregas[2010][DOUBLEPOST=1402590764][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 95067
:D:D:D
1- Ако најголем успех ни е "Им го земавме на Тотенхем !!!" или "Им го земавме на Арсенал!!!" подобро да не се натпреваруваме..лани така СМЕ МУ ГО ЗИМАЛЕ НА ТОТЕНХЕЕЕЕЕМ РАТАТАТА па без титула останавме

2-Го нема ова кажано Фабрегас.
На смеа, на шала, тој муабетот меѓу Пике и Дел Боске пред прес-конференцијата се покажа точен.

Честито нека е
Зашто на смеа на шала, сериозно си беше кажано тоа :)

Абе змејски нека ти се нафрлат, не значи дека ќе се избрише :) не е провокација тоа, сеа што има некои ептен нежни тоа е друго :)

Абе змејски нека ти се нафрлат, не значи дека ќе се избрише :) не е провокација тоа, сеа што има некои ептен нежни тоа е друго :)
А бе е провокација ама ај :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom