Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Обај беше дефинитивно еден од најдобрите дресови на Милан, ма да Рома стално има најдобри дресови во Италија
Искрено Рома има секоја година најпосрани дресoви, следната едино ќе им бидат супер (Nike)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Noviot domasen i gostinski ne bi gi kupil samo poradi amblemite. Ovie mi se najubavi poslednite nekolku sezoni, toj so El Shaarawy od 11/12 ne mi go pravi merakot, ama ovie tri. :D

2eaeb010138dc28f9eb02a4302f9db96.jpg AC-Milan-v-Barcelona-Stephan-El-Shaarawy2_2903689.jpg Stephan+El+Shaarawy+Torino+FC+v+AC+Milan+Serie+Q3VkWotpTwHl.jpg

:love:
33493.jpg

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Galliani: "I don't think that Matri will join Sampdoria."

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Menez will undergo the medicals at Milan tomorrow morning at 08:00 CET at the La Madonnina clinic, followed by more tests at Milanello.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ехх драги мои камо дресот да ни беше големата мака.. Голем дел од играчите не заслужвет ни голи и боси да игрет, но што се тие криви на крај краева, друг е виновникот. После толку многу тапа летни трансвер периоди, веќе се навикнав така да и ова го очеквам да е слично на минатите, секој купен играч со пари ќе е изненадување и позитивна ствар, се останато ќе е тешко ѓубре со капка навивачка надеж дека можеби ќе го биди во дресот за кој што сте се запнале :).

Фак, лоша ни е ситуацијава, како и секое лето и секоја зима но најлошо е што секој траннсвер периот е полош од прдходниот, а тоа логички (не сигурно) предвудуват лоша сезона а полоша сезона од оваа што ја имавме е богами сериа б.

Со среќа нека му е на Пипо и ко ќе почнит сезонава Берлускони нека речит со госпот напред иначе многу тешко.
Толку од мене, неам воља многу да читам и пишам, а и неам време така да се читаме на некој покрупен трансвер или на некој преглуп трансвер :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.711
Црниот каков еее , ви љубоморам :)

@Usher$ Секси сме бе :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добри односи имаме со ПСЖ, они ни го даваат отпадот ние најдоброто.[DOUBLEPOST=1402522438][/DOUBLEPOST]
Се јадат, тука се негде новиот и овој Ашер што го стае, од предпрошлата сезона е мислам, имам ист ваков, а и новиов го земам сигурно...
Само и ја ќе почекам да видим дали ќе биде празен или Де Јонг презиме ќе има на него :)
КПР го сакале и ништо чудно да го продадат.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Доста добар е составот, само уште да дојдат Касемиро и Манџо.
Или само Манџо нека дојди и Де Јонг да го задржат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Слаба средина со Мунтари и Поли, исто и Абот знаеме што лајно е со тие центаршутевите.
Браида одмор помина во Бразил за овој Касемиро. Уште во 2011 ги следеше со Паулињо што летна во Тотенхем.

Доста со филмовите за Манџукич тешко да дојде кај нас го сакаат и други екипи што се спремни да платат повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom