Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
I strama jos bolje se pokaza so mladincite,pa vidovme do kaj dogura.Ekipite milanski se tesko sranje vo momentov,mackaat oci gazdite so menjanje trenjeri samo.Sekako poeftina varijanta im e od menjanje igracki kadar.:)
Ако Страма бил лош не мора да значи дека и Пипо ќе биде, ама ако тешете се вие дека ќе усере работа :icon_lol:(не викам дека ке биде Гвардиола) ама мислам дека ќе го биде. Само да си остане Берло на ветеното, дека ќе му овозможи добар дел милиончиња, за да си донесе барем во секоја линија по еден играч по негова желба.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
During lunch Inzaghi and Galliani talked about Casemiro, who could be acquired by Milan on loan with option to buy for €5-6m.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.953
Поени од реакции
50.906
Milan have confirmed that the Casa Milan logo will be on next season's away shirt

Прегледај го приврзокот 94851
Уште еден брлијантен маркетинг-потег на Барбара. Ова ќе предизвика голем интерес за посета на новата зграда на Милан, од влезниците ќе се направат пари за квалитетни засилувања.
Од авион се гледа дека не бира средства за да остави некаков нејзин печат во Милан, а пусто не и иде, и не иде.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Од циганскиот жолт дрес највеќе пари ќе земат :D

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Валенсија најверојатно ќе потроши над 100 милиони преодниов рок со новиот газда Лим:D

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Мене првиов дрес за наредна сезона ми е најдобар дрес на Милан, би рекол во последниве 5-6 сезони.. Баш поради ретро логото и копчињата на крагњата :)
Имам во план да го нарачам, ама здравје, ќе почекам да видам дали ќе биде празен или можда со презиме Манџукиќ позади :icon_lol:

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Мене првиов дрес за наредна сезона ми е најдобар дрес на Милан, би рекол во последниве 5-6 сезони.. Баш поради ретро логото и копчињата на крагњата :)
Имам во план да го нарачам, ама здравје, ќе почекам да видам дали ќе биде празен или можда со презиме Манџукиќ позади :icon_lol:

Од овој подобар нема :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.476
Се јадат, тука се негде новиот и овој Ашер што го стае, од предпрошлата сезона е мислам, имам ист ваков, а и новиов го земам сигурно...
Само и ја ќе почекам да видим дали ќе биде празен или Де Јонг презиме ќе има на него :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.787
Поени од реакции
17.712

Од овој подобар нема :icon_lol:
Обај беше дефинитивно еден од најдобрите дресови на Милан, ма да Рома стално има најдобри дресови во Италија

Kajgana Shop

На врв Bottom