Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kolku e ovo sigurno nesto da se padne isto..cv-cover letter
letter to a friend - neformalno pismo
report - are women in rm discriminated
discursive essay -abortion ( for and against )
article- pretected global warming
letter of complain
od feminaa![]()
![]()
MI JAVIJA OD KORCAGIN GI IMALE ODGOVORITE
Сигурно нивни професори ги праат прашањата.^
Секоја година тие ги имаат
И после ваделе најдобри резултати...![]()
Дечки не е страшно англиски, доколку знаете да читате и разбирате, 50 бода имате загарантирани. Есејот е само + оценка. Мене највеќе ми одговара for and against (pros and cons) а најглупо ми е CV. Со среќа утре.![]()
ауу брат трај, замисли ми дадат да напишам Preview за Game 4 Finals.Конечно после толку слушање Амерички коментатори, читање на безброј статии на Сем Смит, ќа имаш вистинска корист од тоа![]()
ауу брат трај, замисли ми дадат да напишам Preview за Game 4 Finals.![]()
1.BЕдно другарче штотуку ми прати дел од прашањата, ги сликал со мобилен. Ајде да видиме кој што одговорил
answer the following questions by circling the most appropriate letter, A,B,C or D
Who..
Which photographer...
Ова се одговорите за последната, 5-тата. За спортот и децата. Иначе ова се точните одговори за таа вежба.BADCABCDAB се кај мене за фотограферите.
аа, јас тоа што го пишав е за VR со компјутерите и децата. Нели беше таа со спортот и децата втора вежба?Ова се одговорите за последната, 5-тата. За спортот и децата. Иначе ова се точните одговори за таа вежба.