- Член од
- 25 јуни 2013
- Мислења
- 599
- Поени од реакции
- 254
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
800 денари во Мотопартс во Велес.Здраво дали некој знае колку одприлика кошта оваа маска[DOUBLEPOST=1402318265][/DOUBLEPOST]Здраво дали некој знае колку одприлика кошта оваа маска
Е незнам. Не користам мајстор за пластики менвање, сам ги сменвамА колку е местење мајстор да ти намести

Добро фала некој друг да не знае колку е местењеЕ незнам. Не користам мајстор за пластики менвање, сам ги сменвам![]()
..... вклучиго мозокот малце , не ти одзема повеќе од 2 минок е добро после видов не било тешко да се местиДај бе не се заебавај за два штрафа бараш мајстор ?..... вклучиго мозокот малце , не ти одзема повеќе од 2 мин
Имам кинеска веспа Баотиан 50цц со сменет клип од 60цц. Веспата одлично си оди, си качува угорнини, но некни ја возев на малце подолга релација (некои 7-8 км угорнина, за накај Плетвар), и изгуби снага и изгасна. Почекав 4-5 минути, ја запалив, ја повозив уште 1 километар и повторно истото. Ништо, се вратив назад, на враќање супер си тераше, брзина од 65-70 км. Брат ми вчера ја возел на угорнина низ град (големка да речеме), и повторно истото. Исто така се осеќа некој чуден мирис како на загорено. Инаку ова се случи откако турив бензин од Макпетрол, но малечка бензинска, од старите, ретко посетувана (ако има тоа врска). Дали некој знае што може да е проблемот, и решение.. дури не сум тргнат по мајстори.
Земав половен скутер и го префрливме на мое име се тоа и отидов да вадам нова сообраќајна и на неа не пишува дека регистрацијата е трајна туку дека е една година од денеска.На старата пишуваше дека е трајна.И кога се вратив да го прашам човекот кој ги средуваше документите ми кажа дека на новите не пишува веќе трајна туку еднаш се регистрира и после секоја година вадиш само осигурување.Дали е така и кај други некој членови или кај некој што вадел нова сообраќајна му пишува дека е трајна.Некој повеќе да каже нешто за ова?Фала однапред
Сакам да знам мисленје за Benelli quattronove x49 (нов модел) 50cc. дали некој возел, максимална брзина и потрошувачка.
Алспуси Гинели каде има наефтино во Скопје?