Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Одамна не сум играл фантази - промена на играчите т.е. од клупа ставање некој - секое коло може да го правиш или секој ден?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"You can change every player in your line-up that has already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played."Одамна не сум играл фантази - промена на играчите т.е. од клупа ставање некој - секое коло може да го правиш или секој ден?
"You can change every player in your line-up that has already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played."
Ваљда можеш да мењаш колку сакаш.
Од тука, нели е боље наместо 11 добри и остаток срање, тимот да ти биде со сите изедначени по вредност играчи?
Има ли Кајгана лига?
Тоа е онаа лига од постот кој има пасворд?
Не. после групите имаш право на целосен ремонт, пред секоја рунда. Пред тоа, првиот тим кој ќе го регистрираш (имаш уште три дена да се заебаваш), тој ти е за целото натпреварување по групи.[DOUBLEPOST=1402324589][/DOUBLEPOST]Ајде и ја да си се пробам. Значи ова е за од 12-17 Јуни, после тоа од корен можи да се менува тимот? Или како?
ма не знам и кај мене исто, а у лига сумзошто кога идам у My leagues ја нема лигата
1 рунда трај од 12-17 Јуни, втора рунда е остатокот од групите. Групите се поделени на две рунди, затоа прашав. А за тоа второто што прашав, измените можам да си ги ставам од ден во ден така?Не. после групите имаш право на целосен ремонт, пред секоја рунда. Пред тоа, првиот тим кој ќе го регистрираш (имаш уште три дена да се заебаваш), тој ти е за целото натпреварување по групи.[DOUBLEPOST=1402324589][/DOUBLEPOST]
ма не знам и кај мене исто, а у лига сум
Имаш еден тим во групите (до задутре имаш време да го направиш) и нула трансфери.1 рунда трај од 12-17 Јуни, втора рунда е остатокот од групите. Групите се поделени на две рунди, затоа прашав. А за тоа второто што прашав, измените можам да си ги ставам од ден во ден така?
зошто кога идам у My leagues ја нема лигата