Хорор филмови

Мене искрено не ми се бендиса :(

НЗ оти, онака ми беше рс рс, а тогаш ми се гледаше некој психолошки. Изгледа го утнав тајмингот. Грешка која се случува......било со филм било со музика.

Дајте препорачајте нешто ептен добро излезено последните 2-3 години, ептен ги запустив хорорите, појма немам што се дешава :D

Дајте препорачајте нешто ептен добро излезено последните 2-3 години, ептен ги запустив хорорите, појма немам што се дешава :D

The Conjuring!

Збор два..? Се мислам оти, а пошо хорор аспектот ми е застапен доволно од игри лејтли.. ич неам мерак. Добар е?

Мене ме стресе, подобар е од Конжуринг, а и самиот гледаш дека има прилично висока оценка на ИМДБ, што е реткост денешниве хорори да имаат толкава оценка. Моја препорака.... Пуштај го одма (y)

АууЧ. Неам ја желудник за хорор. :ROFLMAO:
Прв „хорор“ ми беше Скери муви, со таа што искача од бунарот. Го гледав уште кога искочи, ептен мала бев. Али уште си иам трауми. :pos:Врска немам кој дел, само знам дека е со онаа грр со мокра коса што излага од телевизор... :вонзем: За некој бунар се работеше, подрум... ма поима неам. :D Знам се јавуваа на телефон: За седум дена, чу те патошем. :D Затоа после ги замрзев кроасаните 7days. :pos:
SCARED.gif
Го гледавме со сестра ми и братучетките. Ја и сестра ми лежевме на ист кревет. И така уз гледање, ми зафуфка, се збутав кај сестра ми. А она да ја имала пуштено косата. :facepalm:
Лелеее, кога спискаав, си помислив оваа дошла по мене, готово. У бунар ме носи. Time to say goodbye. :pos:Ваква некоја реакција имав, само што овој многу шмизлест рефлекс има. :oops:
tumblr_m59c5xNZmL1qz4mn1.gif
Откога го изгледав, ми беше страв да погледнам у подрумот у влез. :pos:
Самара ли се викаше таа? Можда. :unsure:

После тоа го имам гледано Петок 13ти. И првите два дела на Парапарапараненормална активност. Али со стишан глас, бегај таму. :P Малку потешко заспивав, али полесно го „пребродив“ за разлика од оваа со бунарот. :pipi: До душа почнав да го гледам третиот дел, али коа се појави она: Прв ден, 3 часот сабајле, втор ден 4 саат сабајле... у себе си викам: - Гаси! Гаси! Гаси, будало една, не си ти за ова. :pos:
tumblr_m695oqlBTL1rnk73s.gif

Други хорори, не знам дали имам гледано. House of wax така по малку, со ѕиркање. И двата дела Carrie.
Доста ми се, за цел живот. :vozbud:

одлуката да го гледам само второ полувреме мечот нба вечерва скапо ме кошташе . абе да ви го ебам Окулусот , ауу тресење јако . Го мразам моментално филмот , го мразам оти е 3 и 20 и сум сам . :icon_lol: Камо сите нови хорори да беа вакви . Хорор на годината без конкуренција засега.

одлуката да го гледам само второ полувреме мечот нба вечерва скапо ме кошташе . абе да ви го ебам Окулусот , ауу тресење јако . Го мразам моментално филмот , го мразам оти е 3 и 20 и сум сам . :icon_lol: Камо сите нови хорори да беа вакви . Хорор на годината без конкуренција засега.

mecot e "postrasen" :pos:

simnat i kaj mene, sabajlecki ke me najde..

@wot чекам импресии одкако ќе го изгледаш (y)

А што се однесува до @shumecha.tableta , за нејзе само Tелетабиси, дека Покемон е премногу hardcore :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom