Драга,
Имам интернет Доста паузирав мислам. Ме мрзеше од телефон да ти куцам.
Документите беа официјално пратени од адвокатот. За 2-4 недели е наредниот чекор, биометриски информации Се надевам ќе биде за 2 а не 4.
Пак почнав да кречам. Уште малку цела кујна ќе биде готова...
Топло е многу. Ама ептен многу. А нејќу клима да пуштам.
Мајка ми имаше операција. Се` супер поминало, во петок иде дома Јеј!
Гледав мјузикли 2. Не биле до толку лоши како што мислев
Последните 20 дена пред да заминам од државава ги минувам во родниот град. Барем малку го живеам оној живот како во средношколските и студентските денови. Тоа се тие моменти што никогаш не се забораваат.
Денешниве деца едвај чекаат да положат матура и да завршат со школото, а не знаат што ги чека на факултет и по неговото завршување.
Јас се би дал седум часа пак да седнам во тие клупи и да се мавам по ходниците. И си ја најдов ножичката од забавиште и ученичката книшка со кецовите во 5 одд. Што ќотек падна тогаш.
Во комунистичката пропаганда на СССР против Западот, Ајрон Мејден биле означени како група која шири „насилие и религиозно мракобесие“.Исто така и Блек Сабат.Секс „Пистолз“ дека шират „панк и насилие“.А овој па, Хулио Иглесиос дека ширел „фашизам“.......
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.