Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Овај JOHNNY LIVE има повеќе плакати низ град него ли некоја политичка партија во ек на кампања
proxy.php

Драга,
Имам интернет :D Доста паузирав мислам. Ме мрзеше од телефон да ти куцам.
Документите беа официјално пратени од адвокатот. За 2-4 недели е наредниот чекор, биометриски информации :D Се надевам ќе биде за 2 а не 4.
Пак почнав да кречам. Уште малку цела кујна ќе биде готова...
Топло е многу. Ама ептен многу. А нејќу клима да пуштам. :noze:
Мајка ми имаше операција. Се` супер поминало, во петок иде дома :D Јеј!
Гледав мјузикли 2. Не биле до толку лоши како што мислев :D

Многу сакаат да разговараат со мене,увек ме викаат на разговор за работа,а од неа ни трага ни глас.

Тоа се тиа лајкови чисто од лижење газ

влеваш у нова теретана и првите 10-15 минути сите те зјапат да проверат кој си шо си,а некој и ќе се дрзне да те советуе.....

Последните 20 дена пред да заминам од државава ги минувам во родниот град. Барем малку го живеам оној живот како во средношколските и студентските денови. Тоа се тие моменти што никогаш не се забораваат. :(
Денешниве деца едвај чекаат да положат матура и да завршат со школото, а не знаат што ги чека на факултет и по неговото завршување.

Јас се би дал седум часа пак да седнам во тие клупи и да се мавам по ходниците. И си ја најдов ножичката од забавиште и ученичката книшка со кецовите во 5 одд. Што ќотек падна тогаш. :ROFLMAO: :icon_lol:

Последно уредено:
Во комунистичката пропаганда на СССР против Западот, Ајрон Мејден биле означени како група која шири „насилие и религиозно мракобесие“.Исто така и Блек Сабат.Секс „Пистолз“ дека шират „панк и насилие“.А овој па, Хулио Иглесиос дека ширел „фашизам“.......

http://off.net.mk/files/styles/stat...komunistite-propadnaa-91670.jpg?itok=19AGh2IC

Мрдната работа.

Pages na FB:

Петре М.Андреевски - 7.140 допаѓања
Венко Андоновски - 7.065 допаѓања

Vs.

Слаткаристика - 47.134 допаѓања
Дарко Лешоски - Следен/а од 11.893 луѓе

Толку околу бројките.

П.с. Петре М. Андреевски и Венко Андоновски се оние кои постираат статуси на фејсбук, кои често ги цитирате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom