Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eх, да беше малце по константен у тоа играта Ферер, сеа ќе беше обратен резултатот.
Како што тргнал со мизеријата, изгледа мечот и ќе се заврши денеска.

Толку беше од Ферер , сега е надвор од контрола , премногу грешки прави .

Жално е да се гледа ова. Дури и кога ќе му тргни ги губи поените, сега веќе Надал е во 5 брзина и крај на мечот.

Колку само среќа има Мареј шо ќе го прекинат мечот. Ако се играше цел денес, 6:0 ќе го изгубеше петтиот

Е ај дека не може да помине некој меч на Мареј да не се нервирам :D:icon_mrgr:

Толку беше од Монфилс , џабе се запалија навивачите . :LOL:[DOUBLEPOST=1401910571][/DOUBLEPOST]

Ќути се изнервира и ти признај . :D

Имам уплатено точно 155.47 евра на Мареј. Можев да излезам на 2-0, ама не ми се излегуваше. Потоа малку вчадив, но сега е се во ред. :)

Е толку заврши, само за Мареј :D
То е то, се случва

Застана Мареј во четрвтиот сет, воопшто не трчаше, изгледаше многу уморен. Мареј е многу интелигентен играч, собираше сила за петтиот сет, во случај да решат да се игра. И не требаше да почнива петтиот сет, но под притисок на публиката почна. Затоа Мареј онака со инает ја прослави победата.

vo vtoriot set Ferer se usra koga pochna da igra podobro Nadal . Aj shto se usra ama pochna i da brza , uplav imashe da vleze vo dolgi razmeni . Nadal perfekten , bashka go znae Ferer kako dishe , go isfrustrira maksimalno. Definitivno Ferer nema sili da mu zeme tri seta na Nadal na zemja vo eden mech , osven da go prekinat pa da se doigruva drug den , vaka nema shansi . Nadal go napleska ko od shala , sekoja chest.
Ke ima malku poteshka rabota so Marej vo polufinaleto ama pak ista pricha , vakov Marej da mu zeme tri seta vo eden den na Nadal , no way.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom