LordDragonII
Dr.Strangelove
ftopic: не е темата за тоа,отвори си нова тема и таму коментирај не тука,тука се знае што е насловот
Or else what?
ќе горам во пеколот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ftopic: не е темата за тоа,отвори си нова тема и таму коментирај не тука,тука се знае што е насловот
Не ме интересира дали постои или не. И да постои, и да не постои, јас не верувам во него.
Or else what?
ќе горам во пеколот?
А ти демек знаеш. Или си тука да ни кажеш...Не се секирај ќе дојде ден кога ќе те заинтересира,од кај знаеш
Зависи,а ако излезе и дека Баба Јага постои...
Ќе и бидеш топ за snack
Ја пошто сум малце покрупен за Курбан ќе ме чуваат:pos2:
Не се секирај ќе дојде ден кога ќе те заинтересира,од кај знаеш
Тие на Вранишковски се феминизирани љубители на мека травестија и носат женски гаќи овој од МПЦ ќе да е.
@Johny У еден дел од Автостоперски Водич низ Галаксијата има еден чика што има мачор и мачорот си го вика Господ.
.
море и тиА ти демек знаеш. Или си тука да ни кажеш...
Немам ништо против ниту една вера ама ме вади од такт кога секогаш се вади ебаната карта на заплашување. "Ќе видиме на Судниот Ден" "Немој после касно да ти биде" "На време преобрати се и прифати го Исус" бла бла бла... Едноставно кур ме боли.
Да таму има и рипки кој се пуштаат во уше како преведувачи не зборуваме за фикција, кликни на линкот ова е вистинско искуство од Инзаги член на форумот.
Не, нема.
Доколку постои, ќе горам во пеколот, нема да прескокнувам облачиња и ќе бидам лишена од свирење на харфа. Но битно ќе го живеам животот на мој начин.
Ако не постои, јас сум во предност, повторно.
Не би рекол дека си во предност.Знаеш зошто?Затоа што овоземскиот живот трае просечно 60 години,ако веруваш во Бог а на крај излезе дека нема Бог не губиш ништо освен 60 години,но ако не веруваш а на крај излезе дека има Бог,е тогаш си се зезнал не за 60 години туку за цела вечност.
Наравоучение:Како и да е болје ти е да веруваш
Не би рекол дека си во предност.Знаеш зошто?Затоа што овоземскиот живот трае просечно 60 години,ако веруваш во Бог а на крај излезе дека нема Бог не губиш ништо освен 60 години,но ако не веруваш а на крај излезе дека има Бог,е тогаш си се зезнал не за 60 години туку за цела вечност.
Наравоучение:Како и да е болје ти е да веруваш