LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Or else what?ftopic: не е темата за тоа,отвори си нова тема и таму коментирај не тука,тука се знае што е насловот
ќе горам во пеколот?
Or else what?ftopic: не е темата за тоа,отвори си нова тема и таму коментирај не тука,тука се знае што е насловот
Не се секирај ќе дојде ден кога ќе те заинтересира,од кај знаешНе ме интересира дали постои или не. И да постои, и да не постои, јас не верувам во него.
Зависи,а ако излезе и дека Баба Јага постои...Or else what?
ќе горам во пеколот?
А ти демек знаеш. Или си тука да ни кажеш...Не се секирај ќе дојде ден кога ќе те заинтересира,од кај знаеш
Можда...Зависи,а ако излезе и дека Баба Јага постои...
Ќе и бидеш топ за snack
Ја пошто сум малце покрупен за Курбан ќе ме чуваат:pos2:
Не, нема.Не се секирај ќе дојде ден кога ќе те заинтересира,од кај знаеш
Да таму има и рипки кој се пуштаат во уше како преведувачи не зборуваме за фикција, кликни на линкот ова е вистинско искуство од Инзаги член на форумот.Тие на Вранишковски се феминизирани љубители на мека травестија и носат женски гаќи овој од МПЦ ќе да е.
@Johny У еден дел од Автостоперски Водич низ Галаксијата има еден чика што има мачор и мачорот си го вика Господ.
.
море и ти ftopic:.Најди си друго место да ги искажеш своите фрустрации тука темата е друго нештоА ти демек знаеш. Или си тука да ни кажеш...
Немам ништо против ниту една вера ама ме вади од такт кога секогаш се вади ебаната карта на заплашување. "Ќе видиме на Судниот Ден" "Немој после касно да ти биде" "На време преобрати се и прифати го Исус" бла бла бла... Едноставно кур ме боли.
Ја имам слушнато дека баш во тој дел, западна Македонија има многу тревки, сеуште неоткриени, психотропни супстанции...Да таму има и рипки кој се пуштаат во уше како преведувачи не зборуваме за фикција, кликни на линкот ова е вистинско искуство од Инзаги член на форумот.
Не би рекол дека си во предност.Знаеш зошто?Затоа што овоземскиот живот трае просечно 60 години,ако веруваш во Бог а на крај излезе дека нема Бог не губиш ништо освен 60 години,но ако не веруваш а на крај излезе дека има Бог,е тогаш си се зезнал не за 60 години туку за цела вечност.Не, нема.
Доколку постои, ќе горам во пеколот, нема да прескокнувам облачиња и ќе бидам лишена од свирење на харфа. Но битно ќе го живеам животот на мој начин.
Ако не постои, јас сум во предност, повторно.
Ко прво, не си у право.Не би рекол дека си во предност.Знаеш зошто?Затоа што овоземскиот живот трае просечно 60 години,ако веруваш во Бог а на крај излезе дека нема Бог не губиш ништо освен 60 години,но ако не веруваш а на крај излезе дека има Бог,е тогаш си се зезнал не за 60 години туку за цела вечност.
Наравоучение:Како и да е болје ти е да веруваш
Тоа е опортунизам бе, ако веруваш само за да се спасиш, нема тука верувам ако има, ако нема ондак ништо. ако веруваш тогаш не сумњаш, мислам дека најисправно е да се помириш со фактот дека незнаеш дали има или нема, односно да си агностик.Не би рекол дека си во предност.Знаеш зошто?Затоа што овоземскиот живот трае просечно 60 години,ако веруваш во Бог а на крај излезе дека нема Бог не губиш ништо освен 60 години,но ако не веруваш а на крај излезе дека има Бог,е тогаш си се зезнал не за 60 години туку за цела вечност.
Наравоучение:Како и да е болје ти е да веруваш