Хахаха!
Добар си, I like you
Внимателно обзервираш, анализираш, па заземаш страна а? :wink:
Јас сум често на Мистерии исто така, само Религија не сум ја чепнал одамна.
јас ја глеам работава како натпревар, па луѓево завземаат страни, затоа не ни сакам да бидам од ничија агенда... вака ми е поубаво, само ќе си седам на трибини и ќе примам белешки па ќе се реши победникот кога ќе дојде судниот ден :wink:
А јас сум 70-30.Абе луѓе Бог или го чуствувате или не.Ако го чуствувате сте христијани или мухамедини(и други) ако не го чуствувате сте атеисти и сатанисти(и други).Неможете да го објасните или да се трудите да го објасните ако не завземете страна.Иначе што ќе објаснувате дека постои или дека не постои?
епа тоа значи да влезеш во натпреварот, затоа не ни сакам... што знаеме ние од мултиверзумот, ништо... кој може да претпостави каква димензија на живот има надвор од нашава сфера... зашто користиме 8% од мозокот, значи некој намерно ни ставил ограничување
Ne, pravite satanisti ne veruvaat vo bog nego satanata go smetaat samo kako simbol, a teistickite satanisti ili obozavaci na gavolot e tie se vernici, no toa se kosi so satanizmot da nemas avtoritet osven samiot sebe!!!!!!
ако Сатанистите веруваат во сатаната автоматски тоа значи дека веруваат и во Бог
а зашо уствари секоја нација си има своја верзија за Бога, тоа е контрадикторно... што е со верите, кој ги создал, која е правата онаа вистинската?
затоа неможе слепо да се верува...