Кое трио ќе бидат Штербик, Милиќ и Столе во кафана, на првиов се ќе му оди во висина, на другиве двајца во стомак. Ќе го навлечат човеков на кафански живот осеќам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро ќе ни дојдат Палмарсон и Штербик за во куп на ЕХФ идна година![]()
Во атлетико мадрид и сеа во Барса доста време беше повреден. Да не има некоја обновлива повреда па овие од Барса му дале исписница?Не се радувајте бе ионака сеа ќе се повреди на тренинг ќе скине нешто и ќе го нема цела сезона ко Растворцев, шо се палите![]()
Ќе биде интересен дуелот Штербик vs Станиќ ајде баш да видиме кој ќе има повеќе одбрани![]()
Пак ќе има дуел и ја типувам дека Станиќ ќе има повеќе одбрани али ај ќе видимеToa edna sezona.... Od dogodina Stanic ke bide nasiot broj 2 hahahaha
Пак ќе има дуел и ја типувам дека Станиќ ќе има повеќе одбрани али ај ќе видиме![]()
ФК Вардар во длабока сенка и тотално занемарен во однос на РК Вардар! Крајно потценувачки и неприфатливо за најголемиот дел од поддржувачите на СД Вардар...Во случај да дојде Палмарсон, тоа значи помала минутажа за Карачиќ и Прибак, посебно за вториот, така да нека си тера на друго место
Земавме голман, уште една заебана левица да земеме и цепаме, нека не прават од Вардар Арапски проект
Се перчат со трансфериве во РК, а ни еден не излезе да даде изјава за бламажата што му ја направија на ФК, мајката да им ја ебам
ФК Вардар во длабока сенка и тотално занемарен во однос на РК Вардар! Крајно потценувачки и неприфатливо за најголемиот дел од поддржувачите на СД Вардар...