Фан клуб - РК Вардар

Не знам зашто ама се мислам дека и Македа ќе дојде неделава. :D

Auuu ludnica od tim ej!!!
Sezonski za RK/ZRK, mestenje smeni na rabota i sezonata neka pocnuva :D

Sent from my ONE TOUCH 4015X using Tapatalk

Се преговара со некој играч од Кил :D

I ti li si kaj liko momentalno?
Palmarson #hoho
ДАд, го чекам да објави упште некоја инфроамција, ќе ме изнервирам ќе го каменувам што се прави таков педер, има еден куп инфромации нејќе да ги објавува. :D

Него се гледа дека го бива за политичар Самс,што ти значи Грујо да те учи:D.Им го сврте паметот на Барса и на Штербик кој знае што му ветил,можда споменик на плоштад:pos:.

ДАд, го чекам да објави упште некоја инфроамција, ќе ме изнервирам ќе го каменувам што се прави таков педер, има еден куп инфромации нејќе да ги објавува. :D
Se prai ama nedelava ke iskocat site transferi se nadevam

Него се гледа дека го бива за политичар Самс,што ти значи Грујо да те учи:D.Им го сврте паметот на Барса и на Штербик кој знае што му ветил,можда споменик на плоштад:pos:.
Пари, мноооогу пари. Штербик е познат по промена на клубови кога ќе добие подобра понуда, врвен платеник. Од атлетико мадрид избега во барса на истиов начин на кој што сега заминува од барса во вардар. Уопште не го интересираат титули и споменици, има освоено се што може да се освои. :)

Ми се свиѓа како тимов веќе го сложуваме рано пред почетокот на сезоната и ќе има екстра време новите играчи да се вклопат соодветно во системот на Гонзалес и Давис.

Сега за сега стоиме вака:

Голман: Штербик, Диви, Милиќ.
Лево крило: Дибиров, Марковиќ.
Десно Крило: Брумен, Шишкарев.
Среден бек: Карачиќ, Прибак.
Десен бек: Дујшебаев, Петриќ, Терзиќ, (90% Марковиќ).
Лев бек: Горбок, Лацковиќ, Филип Лазаров.
Пикер: Стоилов, Тоскиќ, Чипурин.
Одбрана: Абутовиќ, Растворцев, Кукоски.

Треба да се види кој ќе игра одбрана во тандем со Абутовиќ и како ќе се распоредат односно каква одбрана ќе играме. Мене десен бек ми е топ ако не засили Марковиќ или уште подобро Македа, али постои некоја можност да се мачиме на лев бек ако Горбок не игра на ниво, таму ни треба уште еден разбијач кој ќе гази пред себе, а таков моментално на пазарот е Кањелас кој е светска класа, и тоа добро го знае Гонзалес какво оружје треба да се има во тимот за да се дрма на фајнл фор :D

Тимов освен тоа што имаме по некој вишок играч од типот на Растворцев, Терзиќ (ваљда ќе му дадат шанса во Сеха да покаже дека вреди за да игра во Вардар) и Петриќ е одличен, со длабочина и квалитетни играчи на секоја позиција, незнам што да речам повеќе :) уште не ми се верува дека Штербик најдобриот светски голман ќе го облече вардаровиот дрес од септември.

Лее на фејсбукот на ракометни вести на веста за ограничувањето, само фанови на Металург коментираат и викаат Чао Вардарррр :ROFLMAO: :ROFLMAO: Демек Самсоненко од глупите е :icon_lol:

Ако го направат ограничувањето прилично незгодно ќе биде :oops:

Od moi informacii Markovic ne doagja. Niz Skopje za drugi raboti se razvrtuva...

Ми се свиѓа како тимов веќе го сложуваме рано пред почетокот на сезоната и ќе има екстра време новите играчи да се вклопат соодветно во системот на Гонзалес и Давис.

Сега за сега стоиме вака:

Голман: Штербик, Диви, Милиќ.
Лево крило: Дибиров, Марковиќ, Недановски.
Десно Крило: Брумен, Шишкарев, Јовчевски.
Среден бек: Карачиќ, Прибак.
Десен бек: Дујшебаев, Петриќ, Терзиќ, (90% Марковиќ).
Лев бек: Горбок, Лацковиќ, Филип Лазаров.
Пикер: Стоилов, Тоскиќ, Чипурин.
Одбрана: Абутовиќ, Растворцев, Кукоски.

Треба да се види кој ќе игра одбрана во тандем со Абутовиќ и како ќе се распоредат односно каква одбрана ќе играме. Мене десен бек ми е топ ако не засили Марковиќ или уште подобро Македа, али постои некоја можност да се мачиме на лев бек ако Горбок не игра на ниво, таму ни треба уште еден разбијач кој ќе гази пред себе, а таков моментално на пазарот е Кањелас кој е светска класа, и тоа добро го знае Гонзалес какво оружје треба да се има во тимот за да се дрма на фајнл фор :D

Тимов освен тоа што имаме по некој вишок играч од типот на Растворцев, Терзиќ (ваљда ќе му дадат шанса во Сеха да покаже дека вреди за да игра во Вардар) и Петриќ е одличен, со длабочина и квалитетни играчи на секоја позиција, незнам што да речам повеќе :) уште не ми се верува дека Штербик најдобриот светски голман ќе го облече вардаровиот дрес од септември.
Марковиќ е далеку од трансфер во Вардар, еве едно инфо од Лико што го нема на неговиот профил, ама еднаш пиша исто така поодамна дека и за Македа Вардар ќе плати оштета.
А Терзиќ можно е да оди во МРК или да добива минимална шанса во првиов тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom